Πάει για super deal η Νέα Σαλαμίνα με ξένους επενδυτές

Πάει για super deal η Νέα Σαλαμίνα με ξένους επενδυτές

Εδώ και μερικούς μήνες η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας βρίσκεται σε επαφές με εταιρεία Καναδοαγγλικών συμφερόντων με στόχο να αναλάβει πλήρως τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

salamina-deal

Οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται εκπρόσωποι της συγκεκριμένης εταιρείας μέσα στην επόμενη βδομάδα για να συζητηθούν λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας. Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά η συγκεκριμένη εταιρεία θα αναλάβει την ομάδα της Αμμοχώστου στο τέλος της σεζόν και η συμφωνία θα αφορά για τα επόμενα τρία ή πέντε χρόνια.

Μεταξύ των όσων έχουν συζητηθεί υπάρχει πρόθεση για να αυξηθεί σημαντικά το μπάτζετ, να γίνουν βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού και διάφορα άλλα. Πάντως, το να υπάρξει εξόφληση χρεών ίσως να συζητιέται αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμη συμφωνία για κάτι τέτοιο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βάλουν και κάποιες ασφαλιστικές δικλίδες, έτσι ώστε σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε ο σύλλογος να είναι καλυμμένος από κάθε άποψη.

Στην αυριανή (29/11) Γενική Συνέλευση τα μέλη αναμένεται να θέσουν ερωτήματα προς τη διοίκηση γι’ αυτή την προσπάθεια με τους επενδυτές.

Επειδή όμως στη Νέα Σαλαμίνα και στο πρόσφατο παρελθόν έζησαν πιθανούς επενδυτές που δεν πάτησαν το πόδι τους τελικά στην ομάδα, κρατούν μικρό καλάθι και δεν είναι τυχαίο που οι επαφές εντατικοποιήθηκαν τους τελευταίους δυο μήνες, χωρίς όμως να βγει κάτι προς τα έξω. Καλό είναι και ο κόσμος να κρατά μικρό καλάθι και να παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς υπέρμετρο ενθουσιασμό.

Την άλλη βδομάδα που θα έρθουν οι πιθανοί επενδυτές στην Κύπρο αναμένεται να προκύψουν ακόμη μεγαλύτερες εξελίξεις στο όλο θέμα…

tothemasports