Πάφος – Αλκή 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Πάφος - Αλκή 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Σε ένα παιχνίδι αρκετά καλό κατά διαστήματα η Πάφος και η Αλκή έμειναν στο 1-1. Η Πάφος άνοιξε νωρίς το σκορ, όμως στην πορεία η Αλκή ανέβασε στροφές και στο 45’ ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο καμιά από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και έτσι το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος

 

Α’ ημίχρονο

Η Πάφος άνοιξε νωρίς το σκορ, όμως στην πορεία η Αλκή ανέβασε στροφές και στο 45’ ισοφάρισε σε 1-1

Πολύ δυνατά μπήκαν οι δυο ομάδες. Μόλις στο 1’ του αγώνα ο Πιεράτσι εκτέλεσε πολύ ωραία ένα φάουλ, ο Κόπριβετς απέκρουσε ασταθώς, και ο Τριμπό προσπάθησε να σκοράρει όμως ο πορτιέρο της Πάφου έσωσε. Στο 3’ ήρθε η απάντηση της Πάφου και μάλιστα αυτή ήταν με τέρμα. Ο Ντεούλ έκανε μια πολύ ωραία μπαλιά και ο Γιάνζα με προβολή έγραψε το 1-0. Η Αλκή έψαξε πάντως να βρει το τέρμα άμεσα, όμως στο 6’ η μπαλιά του Τριμπό σταμάτησε στο χέρι του Γκουλόν με τον διαιτητή να λέει πως ήταν ακούσιο. Η Αλκή με την πάροδο του χρόνου ανέβαζε στροφές, όμως αυτό που της έλειπε ήταν η τελική πάσα. Στο 21’ ο Χαρή έκανε μια μπαλιά στην περιοχή, ο Πιεράτσι πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Πέντε λεπτά αργότερα ο Χαρή έδωσε στον Τιγκρούτζια στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 27’ ο Χαμντί έκανε τη μπαλιά στη περιοχή της Πάφου, ο Φαμπρίτσιο έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Στο 32’ ο Ντεούλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της Πάφου, όταν ο Γιάνζα έβγαλε μια συρτή μπαλιά στην περιοχή, ο Ντεούλ μόνος έκανε το πλασέ όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά, πάνω από τα δοκάρια. Στο 42’ ο Ζαχαρίου έκανε μια μπαλιά στη περιοχή, ο Στρατηλάτης έδιωξε με γροθιές, και ο Μπρούλς έκανε με μιας το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Στο 45’ ο Φραγκέσκου έκανε μια ωραία μπαλιά στην περιοχή και ο Ντουβεντρού με πλασέ στην κίνηση κατάφερε να νικήσει τον Κόπριβετς και να γράψει το 1-1. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Β΄ ημίχρονο

Δυνατά ξεκίνησαν και πάλι οι δυο ομάδες το δεύτερο μέρος. Η Αλκή στο 48’ έχασε ωραία ευκαιρία όταν μετά από φάουλ ο Ντιακιντέ βρέθηκε στην περιοχή της Πάφου, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Η Πάφος δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις, όμως δεν είχε τη σωστή τελική πάσα. Με το πέρασμα του χρόνου η Αλκή ήταν αυτή που πίεζε περισσότερο. Στο 63’ όμως η Πάφος έχασε την ευκαιρία όταν ο Γιάνζα γύρισε τη μπάλα έξυπνα στον Μπρουλς, το σουτ του οποίου έφτασε στα χέρια του Στρατηλάτη. Στο 70’ ο Κοβαλένκο βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Φραγκέσκου και ο Στρατηλάτης κατάφερε να διώξει. Δυο λεπτά αργότερα, έγινε το λάθος στην άμυνα της Πάφου, ο Σεμέδο μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Στο 77’ ο Μπρουλ δοκίμασε το πόδι του από αρκετή απόσταση, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Η επόμενη φάση καταγράφηκε στο 90’ όταν ο Τριμπό μόνος στην περιοχή έκανε το πλασέ και η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

 

Ενδεκάδες:

Πάφος: Κόπριβετς, Ντομίνγκεζ, Χόριτς, Μπρουλς, Ζαχαρίου, Ντεούλ, Γκάμποβς, Σταύρου, Φυλακτού, Τζιάνζα, Γκουλόν

Αλκή:  Στρατηλάτης, Πάρπας, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Σεμέδο, Χαρής, Τιγκρουτζιά, Πιεράτσι, Τριμπό, Ντιακιτέ, Φαμπρίσιο