Παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη!

Παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη!

Τις τελευταίες ώρες, όλο και αυξάνονται τα δημοσιέυματα που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να παντρεύεται! Σύμφωνα με δημοσίευμα του youWeekly, η σχέση της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη, δεν έμοιαζε από την αρχή, με καμία από αυτές που είχ στο παρελθόν.

“Η απόφαση της παρουσιάστριας να δημοσιοποιήσει αυτή τη σχέση και μάλιστα σχετικά νωρίς, όταν οι δυο τους ήταν μόλις λίγους μήνες μαζί, κατέδειξε τις δικές της σοβαρές προθέσεις γι αυτό το δεσμό αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζι” αναφέρει τo δημοσίευμα.

Σύμφωνα επίσης με το περιοδικό Ciao, η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς – έκπληξη που είχε ετοιμάσει ο Θοδωρής για την αγαπημένη του.

“Ήταν μια βραδιά που είχε όλα όσα φαντάζεται κανείς για ένα ερωτευμένο ζευγάρι: Ένα ρομαντικό δείπνο κατά τη διάρκεια του οποίου ο νεαρός επιχειρηματίας εξομολογήθηκε για μια ακόμη φορά τον έρωτά του στην αγαπημένη του και της ζήτησε να ζήσουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη και σε δεύτερο πλάνο να παντρευτούν. Ήταν μια πρόταση που η παρουσιάστρια δεν περίμενε τη συγκεκριμένη στιγμή. Παρόλα αυτά δεν το σκέφτηκε λεπτό πριν πει το μεγάλο ναι” αναφέρει το δημοσίευμα.

Λεπτομέρειες για το πότε και που θα γίνει ο γάμος δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά όπως όλοι ξέρουμε, αυτό είναι απλώς θέμα χρόνου.

reporter cy