Παρανάλωμα του πυρός οικία στη Λευκωσία – Εκτεταμένες ζημίες, κατέρρευσε η οροφή

Παρανάλωμα του πυρός οικία στη Λευκωσία – Εκτεταμένες ζημίες, κατέρρευσε η οροφή

pirosve

Σε κινητοποίηση τέθηκε χθες το βράδυ η πυροσβεστική υπηρεσία μετά από μήνυμα για πυρκαγιά σε παλιά οικία στην οδό Αργακίου στον συνοικισμό Περιστερώνας.
Στο σημείο ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας και ενισχύθηκε από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 11.18.
Η οικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές με μερική κατάρρευση της ξύλινης οροφής της. Στην οικία διέμεναν δύο αλλοδαπές εργάτριες οι οποίες απουσίαζαν από την οικία την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα νερού από τα βυτία των οχημάτων και χρήση αριθμού αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, αλλά λόγω της εσωτερικής ολοκληρωτικής καταστροφής δεν υπήρξε ασφαλής κατάληξη και ως εκ τούτου παραμένουν άγνωστα. Η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πηγή : reporter.com