Πήγε καλεσμένος ο Κύπριος chef και κλάψαμε στα γέλια με τον επικό καβγά του!

Πήγε καλεσμένος ο Κύπριος chef και κλάψαμε στα γέλια με τον επικό καβγά του!

xon

Επικό καβγαδάκι μεταξύ αρχιμαγείρων- κριτών στο Master Chef! «Μικρέ μου λαχανοντολμά…» «Χοντρούλη μου»

 

Στη δοκιμασία του Master Chef, μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη παρόντες ήταν οι Αλέξανδρος Τσιοτίνης και o Κύπριος διακεκριμένος chef Χριστόφορος Πέσκιας, όπου δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει την ώρα της κρίσης των εδεσμάτων στην άπταιστο κυπριακών

Οι δύο διακεκριμένοι σεφ ήταν καλεσμένοι και ήταν αυτοί που κλήθηκαν να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν τα πιάτα των δύο ομάδων. Είχαν, ωστόσο, κι ένα επικό καβγαδάκι, με τον Πάνο Ιωαννίδη να… σκάει στα γέλια.

Χ.Π.: Άντε, πεινάσαμε… Χοντρούλη, εσύ πείνασες;

Α.Τ.: Όχι, λαχανοντολμά μου…

Η συνέχεια, μάλιστα, ήταν άκρως απολαυστική!

Δείτε τι έγινε στο MasterChef…

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef μαγείρεψαν στην ομαδική δοκιμασία, έχοντας ως κριτές δύο πολύ απαιτητικούς σεφ.

Ένα πιάτο, όμως, της μπλε ομάδας ήταν τελείως… αποκαρδιωτικό.

«Συγγνώμη κιόλας αν ακουστεί λίγο εριστικό, αλλά μου φαίνεται ανούσιο σαν πιάτο. Είναι υπερβολικά minimal, ακόμα και το οπτικό. Βλέπω κάτι που για μένα είναι ψιλοκαμένη η άκρη του κρεμμυδιού και το υπόλοιπο μου φαίνεται ωμό. Συγγνώμη, αλλά πραγματικά δεν είναι καλό πιάτο αυτό. Αν ήμουν σε εστιατόριο, θα το γύριζα πίσω», είπε ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας τόνισε από την πλευρά του: «Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, το βλέπω και δεν θέλω να το φάω. Το ψάρι είναι στεγνό, εμένα με ενδιαφέρει και η ουσία… Δεν ταιριάζει τίποτα με τίποτα, το κρεμμύδι είναι εντελώς ωμό».

Δείτε τι συνέβη στη δοκιμασία του MasterChef…

Πηγή: reporter.com