Πυξ Λαξ

Πυξ Λαξ

Οι Πυξ Λαξ έρχονται, για να κάνουν το μέλλον μια μεγάλη γιορτή!

Η αγαπημένη μπάντα μικρών και μεγάλων θα εμφανιστεί στην Κύπρο στο Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσού στις 28 Ιουλίου.

Ναι, είναι γεγονός: Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους. Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μεγάλες συναυλίες – γιορτές, αφιερωμένες στους χιλιάδες οπαδούς τους.

Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως!

Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ είναι μια αφορμή για γιορτή! Μια γιορτή με όλους εσάς που κάνατε τους Πυξ Λαξ, ότι ήταν, είναι και θα είναι για τη μουσική της χώρας μας. Την πιο δημοφιλή και επιδραστική μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε λοιπόν, με όπλο τις μουσικές και τα τραγούδια που αγαπήσαμε, δεν θα μπορούσε μια μπάντα όπως οι Πυξ Λαξ να μην παρέμβει με διάφορους τρόπους, όπως ξέρει και μπορεί.

Το όνομά τους στα αρχαία ελληνικά, σημαίνει «με κλωτσιές και με μπουνιές». Έτσι εισέβαλαν στα ελληνικά μουσικά δεδομένα της εποχής, και άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Με ορμή και πάθος ενός μαχητή, μοναχικού στην αρχή αλλά με ένα ολόκληρο στρατό φανατικών οπαδών στο τέλος!

Πότε:
28 Ιουλίου
Που:
Τσίρειο Στάδιο, Δομινίτσας Λανίτου Καβουδίνου, Κάψαλος, Λεμεσός 3116
Ώρα:
20:30
Εισιτήρια:
18 ευρώ, 25 ευρώ
Τηλέφωνο:
25387370

Για περισσότερες πληροφορίες: shop.tickethour.com/homePage.html