Πολίτης τσάκωσε διαρρήκτη, τον καταδίωξε και τον «συνέλαβε»

Πολίτης τσάκωσε διαρρήκτη, τον καταδίωξε και τον «συνέλαβε»
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 50χρονο, γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, ενώ επέστρεφε στην κατοικία του που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού, εντόπισε ένα άγνωστο πρόσωπο, να περιφέρεται ύποπτα στην αυλή και να κρατά μία τσάντα, ενώ φορούσε γάντια στα χέρια του.
cache_846x3000_Analog_medium_241896_579246_392017
Ο άγνωστος κατάφερε να διαφύγει αλλά ο 50χρονος τον αναζήτησε και τον εντόπισε στο κέντρο του χωριού, ενώ ειδοποίησε την Αστυνομία.
Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα του υπόπτου και μετά από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το δεύτερο εξάμηνο του 2017.
Από έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκεμία τσάντα στην οποία υπήρχαν διάφορα κέρματα αξίας 70 περίπου ευρώ, που είχαν κλαπεί προηγουμένως από την οικία του 50χρονου.
Ο 36χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.
Παράλληλα, υπέδειξε ανοικτό χώρο, όπου είχε ρίξει τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της διάρρηξης.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας διερευνά την υπόθεση.
reporter cy