Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία για τα 25 χρόνια στο τραγούδι της Ευρυδίκης!

By Andreas Andreou — September 14, 2017
Η λατρεμένη Ευρυδίκη έκλεισε 25 χρόνια στο τραγούδι.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε μία μεγάλη συναυλία και όλοι οι φίλοι της ήταν εκεί για να τη στηρίξουν και να της ευχηθούν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων στο τραγούδι και με την κυκλοφορία του καινούργιου της δίσκου με ντουέτα και συμμέτοχες από όλες σχεδόν τις τραγουδίστριες της ελληνικής ποπ σκηνής και όχι μόνο.
Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της, Μπομπ Κατσιώνης, με τον οποίο αντάλλαξαν φιλιά on camera, δείχνοντας ότι λάμπουν από ευτυχία!
Και οι δυο τους στις δηλώσεις τους μίλησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια, και τα όνειρα που κάνουν για το μέλλον, με τον Μπομπ να είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος.
Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Το θέμα που πρόεκυψε με την Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου (ετών 43) μεγάλωσε με τα τραγούδια της Ευρυδίκης (ετών 49), όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω:

«Εγώ μεγαλώνοντας με τα τραγούδια της, που δεν έχει να κάνει με τις ηλικίες αλλά με την αγάπη που της είχα από την πρώτη στιγμή που άκουσα τη φωνή της… και μάθαινα και τα τραγούδια της και είχα πάρει αποβολή. Το είχα σκάσει γιατί είχα μάθει ένα τραγούδι της που μου άρεσε πάρα πολύ και είχα πάει στις τουαλέτες γιατί εκεί είχε καλό ήχο. Χρόνια μετά με πήρε η Ευρυδίκη τηλέφωνο και μου λέει: «Θα κάνω ένα δίσκο και αν θα ήθελες Μελινάκι μου να είσαι»… Λέω: «Δικαιωματικά θα είμαι μέσα στον δίσκο σου, πρέπει να είμαι καταρχάς»!

reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar