Πρεμιέρα Λιάγκα- Το άγχος, οι σπόντες, οι κακίες..

Πρεμιέρα Λιάγκα- Το άγχος, οι σπόντες, οι κακίες..

lian

Έχω γράψει και έχω μιλήσει πολλές φορές για την τηλεπερσόνα Γιώργος Λιάγκας. Η χθεσινή μαραθώνια πρεμιέρα του στην Late night που εδώ και 7 χρόνια ήθελε ήταν μάλλον σκωτσέζικο ντους. Και είχε τα καλά της αλλά τα αρνητικά ήταν περισσότερα.

Το σκηνικό καλαίσθητο από τα ωραιότερα που έχουμε δει φέτος στην Ελληνική τηλεόραση. Το ξεκίνημα άνοστο, ναρκισιστικό και με μεγάλη προσπάθεια του Λιάγκα να μιμηθεί τους «Ράδιο Αρβύλα». Ή είχε αποστηθίσει καλά τα κείμενα που του έγραψε ο Νίκος Ζαχαριάδης ή τα διάβαζε σε auto cue σίγουρα δεν του ταίριαζαν.

Και τα βίντεο που ακολούθησαν μίξη «Ολα», «Ράδιο Αρβύλα» και «Πρωινού» φανερά γυρισμένα μέρες πριν με παλιακή επικαιρότητα (ταξίδι Τσίπρα στην Αμερική κτλ). Προς ενημέρωση: Τα βίντεο στα late night shows της αμερικάνικης τηλεόρασης που είναι live εκπομπές μοντάρονται την ίδια μέρα ακόμη και το ίδιο βράδυ μετά την ολοκλήρωση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των 19.00.

Unfair το σχόλιο για τις ζωντοχήρες Φαίη Σκορδά και Ράνια Θρασκιά που σαφώς αποσκοπούσε στην τηλεθέαση και σε τίποτε άλλο. Ανέμπνευστες οι ατάκες που έβγαιναν επίσης από παραπολιτικά σχόλια των εφημερίδων της προηγούμενης εβδομάδας.  Και η ατάκα «δεν κρίνω» επαναλήφθηκε τόσες φορές που κούρασε…

Καλή έως εξαιρετική η συνέντευξη Λαζόπουλου αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως το δυνατό σημείο του Λιάγκα είναι οι συνεντεύξεις που κάνει. Τον ρώτησε για όλα, τον στρίμωξε αρκετές φορές, έβγαλε και την είδηση πως ξένα κέντρα πιθανότατα γερμανικά ήθελαν τον Λάκη εκτός τηλεόρασης. Έξυπνο και το γκάλοπ με τον τρόπο που έγινε αν ο κόσμος θα ψήφιζε τον Λαζόπουλο σε περίπτωση που ο κωμικός έβαζε υποψηφιότητα για την Βουλή.  Και έξυπνος ο αυτοσχεδιασμός για το πως θα ήταν οι «Μήτσοι» στο σήμερα με την ατάκα του «Τζίμη» «Βγάζω σέλφι και λείπω».

Μετά το τέλος της συνέντευξης η έναρξη του πάνελ. Τραγική. Πάλι με τα ίδια θέματα (για Τσίπρα κτλ). Αρκετά σφιγμένη αλλά με σωστό λόγο στην κάμερα η Γραμμέλη, η Ράλλη άσχετη  παρά τις προσπάθειες να το κρύψει (δεν τα κατάφερε), ο Ουγγαρέζος επιβεβαίωσε τον διαχρονικό τίτλο του «Μπάτλερ». Δύο φορές τον αποκάλεσε «Δημητρό» ο Λιάγκας όχι τυχαία παραπέμποντας σε παραγιό. Που μάλλον κάπως έτσι είναι. Κάπως ισορρόπησε η κατάσταση όταν ξεκίνησε ο σχολιασμός των gossip και τηλεοπτικών θεμάτων που βέβαια θύμιζε Πρωινάδικο και έτσι Ράλλη και Ουγγαρέζος ένιωθαν οικείο το περιβάλλον.  Κιτς το βίντεο Ράλλη – Ουγγαρέζου, έξυπνη και μάλλον πιασάρικη η στήλη «Ο Γιώργος ψάχνει γυναίκα» για να βρεθεί τέταρτο μέλος από τα social media, τραγικό το παιχνίδι που έπαιξαν στο τέλος.

Λίγος έως ανύπαρκτος ο «Μπάτλερ» στο φινάλε της εκπομπής όπου – και καλά – έκανε το backstage του Λαζόπουλου. Νωρίτερα ο «παραγιός Δημητρός» έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο ευγνώμων είναι σε όλες τις προηγούμενες του συνεργασίες . Η ατάκα για την Μπαλατσινού, τον Κωστόπουλο και τον Κικίλια «Ο ένας χρεοκόπησε, ο άλλος υποβαθμίστηκε» έδειξε για μια ακόμη φορά το τηλεοπτικό του ήθος….

Πηγή: gossiptv.gr