Πρόεδρος Βουλής και Πρέσβειρα Ισραήλ συζήτησαν διμερείς σχέσεις και Μέση Ανατολή

Πρόεδρος Βουλής και Πρέσβειρα Ισραήλ συζήτησαν διμερείς σχέσεις και Μέση Ανατολή

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης δέχθηκε σήμερα την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Κύπρο Yael Ravia-Zadok, με την οποία συζήτησε τις διμερείς σχέσεις, τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της οικονομικής διπλωματίας μεταξύ των δύο χωρών, και τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

cache_846x3000_Analog_medium_256116_66785_10102017

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση, με την ευκαιρία της αναχώρησης της Πρέσβειρας από την Κύπρο, ο κ. Συλλούρης εξήρε τις πολύ καλές σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια ενδυναμώθηκαν εμφανώς, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κ. Ravia-Zadok για την πολύτιμη συμβολή της στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, τόσο στο διακοινοβουλευτικό όσο και στο διακρατικό επίπεδο.

Η απερχόμενη Πρέσβειρα εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Βουλής για την ουσιαστική συνεισφορά του στην εμβάθυνση των κοινοβουλευτικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, σημειώνοντας πως η πολύπλευρη συνεργασία που έχει ήδη εδραιωθεί θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη για τους δύο λαούς.

 

reporter cy