Πρόταση από Κύπρο σε Ουζουνίδη!

Πρόταση από Κύπρο σε Ουζουνίδη!

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης.

b_ouzounidis

Στο εν λόγω ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται για την ώρα ποια είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται “ζεστά” για την πρόσληψη του Ελλαδίτη τεχνικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Ελλαδιτών συναδέλφων του ραδιοφωνικού σταθμού Sport24Radio νωρίς σήμερα το απόγευμα, ομάδα της Κύπρου με πρωταγωνιστικούς στόχους έχει ήδη υποβάλει πρόταση στον προπονητή του Παναθηναϊκού για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται για την ώρα ποια είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται “ζεστά” για την πρόσληψη του Ελλαδίτη τεχνικού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξαναπεράσει από τα μέρη μας πριν από αρκετά χρόνια, αφού έχει διατελέσει τεχνικός του ΑΠΟΕΛ την διετία 2006-2008, ενώ υπήρξε και ποδοσφαιριστής των “γαλαζοκιτρίνων” της Λευκωσίας  κατά την διετία 2001-2003.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο πρώτος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Ουζουνίδη και την πρώτη του χρονιά κέρδισε το πρωτάθλημα με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας. Όποτε μια κυπριακή ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους ψάχνει για προπονητή, το όνομα του ακούγεται έντονα, αφού προτείνεται από τον εκπρόσωπό του σε αρκετές ομάδες.

Πάντως, το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό και τη νέα χρόνια φαντάζει απομακρυσμένο προς το παρόν, καθώς ο ίδιος προβληματίζεται πάρα πολύ με την όλη κατάσταση στο διοικητικό κομμάτι των “πρασίνων” της Αθήνας.

Μένει να δούμε, πλέον,  εάν οι πληροφορίες των συναδέλφων από Ελλάδα επαληθευτούν και για ποια ομάδα “παίζει” να επιστρέψει στο νησί μας ο Ελλαδίτης προπονητής…

 

24sports cy