Πρωτάθλημα: Οι τελευταίοι τέσσερις για το 2017

Πρωτάθλημα: Οι τελευταίοι τέσσερις για το 2017

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Πρόκειται για αγώνες με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον με όλες τις ομάδες να προσπαθούν να βελτιώσουν το βαθμολογικό τους απολογισμό ενόψει της συνέχειας.

b_imagehandler

Πρώτος χρονικά αγώνας αυτός που θα γίνει στις 17:00 μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Δόξας ενώ θα ακολουθήσει στις 18:00 ο αγώνας του Άρη με την Αλκή, δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους και σίγουρα το αποτέλεσμα του αγώνα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Απόλλωνας παίζει εκτός έδρας με τον Ερμή στις 19:00 και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ακομη περισσότερο τις πρώτες θέσεις, έχοντας και τρεις αγώνες λιγότερους από ΑΕΚ και Ανόρθωση ενώ ο Ερμής, μετά το βαθμό που πήρε από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό κέρδος από άλλη μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.

Να επιστρέψει στις νίκες και να πλησιάσει την πρώτη εξάδα θα προσπαθήσει η Ομόνοια που υποδέχεται την Πάφο με την οποία έχει μέχρι στιγμής τον ίδιο βαθμολογικό απολογισμό.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

17:00 Νέα Σαλαμίνα – Δόξα (Cytavision Sports 7)
18:00 Άρης – Αλκή (Cytavision Sports 2)
19:00 Ερμής – Απόλλων (Cytavision Sports 1)
19:00 Ομόνοια – Πάφος (Primetel)

Οι αγώνες αυτοί είναι οι τελευταίοι για το 2017 με την αγωνιστική δράση στο Πρωτάθλημα Cyta να συνεχίζεται στις 2 και 3 Ιανουαρίου 2018 με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής.

 

24sports cy