ΠτΔ: Όταν ο Ελληνισμός είναι ενωμένος γράφει ιστορία

ΠτΔ: Όταν ο Ελληνισμός είναι ενωμένος γράφει ιστορία
Όταν ο Ελληνισμός είναι ενωμένος γράφει ιστορία, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναφερόμενος στο μήνυμα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
cache_846x3000_Analog_medium_263164_121569_28102017
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη, στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι ένα: Όταν  ο Ελληνισμός είναι ενωμένος γράφει ιστορία. Όταν ο Ελληνισμός είναι διχασμένος το μόνο που καταγράφεται είναι  καταστροφές και όλεθρος».
Συνέχισε, λέγοντας ότι αυτό που πρέπει να αποκομίσουμε από την ημέρα, αν θέλουμε πραγματικά να την τιμήσουμε, είναι επιτέλους να ενώσουμε δυνάμεις για να αντιμετωπίσουμε τα όσα η τουρκική αδιαλλαξία προκαλεί και να ανατρέψουμε την απαράδεκτη επικρατούσα κατάσταση.
Σε ερώτηση αν οι εξελίξεις στην Ισπανία επηρεάζουν το Κυπριακό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε πως «δεν βλέπω πώς θα ήτο δυνατό να το επηρεάσουν, ιδιαίτερα με τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται, όχι μόνο από την Ευρώπη, αλλά και από όλη την υφήλιο».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ