Ρεύμα σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές τις ημέρες των γιορτών

By Andreas Andreou — December 19, 2017

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου με ανακοίνωση της αναφέρει ότι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές δεν θα διακόπτεται, λόγω οφειλής, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

cache_846x3000_Analog_medium_74734_600069

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι με προσήλωση στην κοινωνική της προσφορά και με ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες της περιόδου των εορτών, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αποφάσισε και φέτος να μην διακόπτεται, λόγω οφειλής, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές πελάτες της.

Η απόφαση, σημειώνεται, έχει ισχύ για την περίοδο από 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και 17 Ιανουαρίου 2018 και αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 01, 02 και 08.

Οι οικιακοί καταναλωτές, στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγω οφειλής, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επανασύνδεσης σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ. Η αίτηση θα εξετάζεται σύμφωνα με τη δυνατότητα ένταξης του πελάτη σε σχέδιο αποπληρωμής.  Σημειώνεται πως η ευνοϊκή απόφαση επανασύνδεσης δεν  περιλαμβάνει εκείνους που έχουν κατηγορηθεί για παράνομη ενέργεια κλοπής ρεύματος.

“Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι αγαθό ζωτικής σημασίας. Αποτελεί ευθύνη της ΑΗΚ η απρόσκοπτη παροχή και η ποιότητά του, με σεβασμό στον καταναλωτή” επισημαίνει στην ανακοίνωση της η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

 

reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar