Σε λίγες ημέρες ακούει την ποινή του ο επιχειρηματίας Χρίστος Ορφανίδης

Σε λίγες ημέρες ακούει την ποινή του ο επιχειρηματίας Χρίστος Ορφανίδης

xri

Για τις 26 του μήνα επιφύλαξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την απόφασή  του για την επιβολή ποινής στον επιχειρηματία Χρίστο Ορφανίδη ο οποίος  είχε στις 31  περασμένου Μαΐου είχε κριθεί ένοχος  σε  τέσσερις κατηγορίες  για έκδοση ακάλυπτων επιταγών συνολικού ύψους €400.000 προς  διαφημιστική εταιρεία.

Στην αγόρευσή του προς μετριασμό της ποινής ο δικηγόρος υπεράσπισης  ανέφερε ότι  σοβαρός μετριαστικός παράγοντας αποτελεί  το γεγονός ότι ο πελάτης του έχει συμμορφωθεί πλήρως με την απόφαση του Δικαστηρίου και έχει αποπληρώσει την παραπονούμενη εταιρεία.

Προέβαλε επίσης τα προβλήματα υγείας  του επιχειρηματία  καθώς και το γεγονός ότι ενδεχόμενη ποινή άμεσης φυλάκισης του θα αποβεί  αρνητική ως προς την δυνατότητα του να προβεί  σε κάποιας μορφής  διακανονισμό και με άλλους πιστωτές , στους οποίους οφείλει χρήματα  κάτι που είναι ο στόχος του.

Γι  αυτούς τους λόγους ο συνήγορος  ζήτησε όπως  επιδειχθεί  κάθε  δυνατή επιείκεια και να μην επιβληθεί  άμεση ποινή φυλάκισης αλλά φυλάκιση  με αναστολή.

Πηγή: reporter.com.cy