Συγχαρητήρια Μακρόν, Παυλόπουλου, Τσίπρα, Χαριρί σε Αναστασιάδη

Συγχαρητήρια Μακρόν, Παυλόπουλου, Τσίπρα, Χαριρί σε Αναστασιάδη
Συνεχίζονται τα συγχαρητήρια μηνύματα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του.
cache_846x3000_Analog_medium_300715_411779_422018

Μηνύματα έστειλαν ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι.

Νωρίτερα συγχαρητήρια επιστολή, για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, απέστειλε και ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει εκ νέου στις προσπάθειες για την επανένωση της Κύπρου.
Εξάλλου, “θερμά συγχαρητήρια στον Nίκο Αναστασιάδη και το ΔΗΣΥ για την νίκη τους στις Προεδρικές Εκλογές της Κύπρου”, απέστειλε και ο Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Αντόνιο Λόπεζ Ιστουρίθ από τις Βρυξέλλες. Στο μήνυμά του ο Γενικός Γραμματέας δηλώνει πως “ο κυπριακός λαός εμπιστεύτηκε ξανά τον ήδη Πρόεδρό του για τα επόμενα πέντε χρόνια”.
Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του απέστειλε και ο Επίτροπος αρμόδιος για την ανθρωπιστική βοήθεια και διαχείριση κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης. Ο Επίτροπος σημείωσε στο μήνυμά του ότι “σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία για το Κυπριακό ο Νίκος Αναστασιάδης είναι αναμφισβήτητα αυτός που μπορεί να διερευνήσει αποτελεσματικά πως μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία για λύση”.
ΚΥΠΕ