Συγκλονισμός και οδύνη… Νίκησε τον καρκίνο αλλά σκοτώθηκε στην άσφαλτο ο άτυχος Δαμιανός

By Andreas Andreou — September 14, 2017
Θρήνος και συγκλονισμός για τον άδικο χαμό του 13χρονου Δαμιανού Παχύ από την Ανάγυια, τα όνειρα του οποίου «έσβησαν» στην άσφαλτο, έπειτα από νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο δρόμο Επισκοπειού – Ανάγυια.
Ο άτυχος 13χρονος, είχε μεταβεί βόλτα με τους φίλους του και τα ποδήλατα τους όπως συνήθιζαν, ωστόσο ο χάρος του έστησε καρτέρι.
Διερχόμενος οδηγός, 63 χρονών από τη Ρουμανία ο οποίος συνελήφθη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτύπησε τον 13χρονο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Ο άτυχος Δαμιανός Παχύ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
 cache_846x3000_Analog_medium_246098_58489_1492017
Το παιχνίδι της μοίρας…
Ο Δαμιανός, χαρακτηρίζεται από τους φίλους του, ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια, χαμογελαστό και αισιόδοξο.
Ένα παιδί, που σε δυο εβδομάδες έκλεινε τα 14 του χρόνια, πάλεψε σε τόσο νεαρή ηλικία για τη ζωή του αφού είχε διαγνωστεί με καρκίνο στους λεμφαδένες και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Γερμανία για θεραπείες.
Ο 13χρονος δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο. Όλοι ενώθηκαν, πάλεψαν και κατάφεραν να μαζέψουν ένα μεγάλο ποσό που χρειαζόταν για να μεταβή στη Γερμανία ενώ για την οικονομική στήριξη του διενεργήθηκε έρανος.
Φίλοι και συγγενείς ένιωθαν περήφανοι που κατάφεραν να μαζέψουν τα χρήματα για να βοηθήσουν τον Δαμιανό και έτσι όλοι μαζί, μια γροθιά, τα κατάφεραν και ο Δαμιανός έφυγε για τη Γερμανία.
Γεμάτος αγάπη, δύναμη και όνειρα ο Δαμιανός τα κατάφερα. Μετέβη στη Γερμανία όπου υποβλήθηκε σε θεραπείες και κατάφερε να βγει νικητής από την μεγάλη μάχη ενώ οι φίλοι του για να τον στηρίξουν έκοψαν όλοι τα μαλλιά τους…
Επέστρεψε στην Κύπρο, στους φίλους και την οικογένεια του, αρχές του καλοκαιριού και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος… Και ποιος δεν θα ήταν άλλωστε εάν κατάφερνε να βγει νικητής από τέτοια μάχη; Και έτσι ο Δαμιανός συνέχισε να ονειρεύεται…
Ωστόσο ο χάρος του έστησε καρτέρι, και ενώ νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο, η μοίρα επέλεξε άλλα για αυτόν…
reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar