Σήμερα στο Γκόρι ο φιλικός αγώνας Γεωργίας – Κύπρου

Σήμερα στο Γκόρι ο φιλικός αγώνας Γεωργίας - Κύπρου

Ημέρα αγώνα η σημερινή για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Στις 15:00 ώρα Κύπρου (17:00 τοπική ώρα) θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της Γεωργίας σε διεθνές φιλικό αγώνα.

b_68

Το φιλικό με τη Γεωργία είναι το πρώτο από μια σειρά αγώνων που θα γίνουν μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο προκειμένου η Εθνική μας να είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της, το Πρωτάθλημα των Εθνών.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο «Tengiz Burjanadze» στην πόλη Γκόρι. Είναι ένα Στάδιο χωρητικότητας 5000 θεατών και στο σημερινό αγώνα αναμένεται να είναι γεμάτο. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια που η Εθνική Γεωργίας θα αγωνιστεί σε οποιδήποτε πόλη εκτός από την Τιφλίδα.

Στόχος της Εθνικής μας στο σημερινό αγώνα είναι ασφαλώς και το αποτέλεσμα, όμως, όπως δήλωσε χθες ο προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν, σε τέτοιους αγώνες, για τον ίδιο είναι εξίσου σημαντικό να δει να βγαίνουν στο γήπεδο κάποια πράγματα που δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του, μέσα απο τα οποία θα προκύψει και μια καλή εμφάνιση για την ομάδα μας.

Διαιτητής ορίστηκε ο Suren Baliyan με βοηθούς διαιτητές τους Vanik Simonyan και Erik Arevshatyan. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Irakli Kvirikashvili από τη Γεωργία.

Να σημειωθεί πως βάσει τον κανονισμών της FIFA, στους διεθνείς φιλικούς αγώνες η κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι έξι αλλαγές.

Στην αποστολή για το σημερινό αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ούρκο Πάρντο, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Φάνος Κατελάρης, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Αντωνιάδης, Ανδρέας Αβραάμ, Γιώργος Εφραίμ, Βίνσεντ Λαμπάν, Νέστωρ Μυτίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Γιώργος Οικονομίδης, Βασίλης Παπαφώτης, Δημήτρης Χριστοφή, Ρενάτο Μαρκάσα, Γεράσιμος Φυλακτού, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πιέρος Σωτηρίου και Γρηγόρης Κάστανος.

 

24sports cy