Συναυλία: Νίκος Οικονομόπουλος

Συναυλία: Νίκος Οικονομόπουλος
Ο αγαπημένος και άκρως ανεβαστικός Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος προσγειώνεται στο Colosseo της Λεμεσού για δύο μοναδικές live εμφανίσεις που υπόσχονται να ταρακουνήσουν την νυχτερινή ζωή της πόλης για τα καλά!

Ο νικητής του τηλεοπτικού διαγωνισμού ταλέντων “Dream Show”, έχει έκτοτε συνεργαστεί με τεράστιους καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, καθώς και με την Άννα Βίσση στο ξεκίνημά του, σε συναυλίες της στην Αφρική.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2007 με τίτλο “Πρώτη αγάπη”. Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το “Δεν είσαι εντάξει” “Όλα για σένα”, “Κοίτα να μαθαίνεις”, “Δυο Σπασμένα Ποτήρια” και “Αυτό το αστέρι”.

Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.

Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το maxi single με τίτλο “Και μη γυρίζεις” από τη δισκογραφική εταιρεία SONY MUSIC GREECE και τον ίδιο μήνα η δεύτερη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Άκουσα…”

Τον Ιούνιο του 2009 στα Mad Video Music Awards παρέλαβε το δεύτερο βραβείο του, αυτή τη φορά για το Καλύτερο Video Clip – Σύγχρονο Λαϊκό.

Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιουλίου, λοιπόν, ετοιμαζόμαστε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε δυνατά σε ρυθμούς…Οικονομόπουλου!

Πότε:
6,7 Ιουλίου
Που:
Colosseo, Αμπελάκιον 22, Γερμασόγεια, Λεμεσός 4046
Ώρα:
23:30
Τηλέφωνο:
99994040

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/colosseolimassol/