Συναυλία: Θέμης Αδαμαντίδης

Συναυλία: Θέμης Αδαμαντίδης

Το Dolce Summer club παρουσίαζει τον καλλιτέχνη της καρδιάς…Θέμης Αδαμαντίδης Live για μια και μοναδική βραδιά!

Ακολουθώντας ένα διεθνές ηχητικό μοτίβο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έγινε γνωστός και έλαμψε ερμηνεύοντας μεταγλωτισμένα τραγούδια και νέα αντίστοιχου κλίματος, με βασικό στιχουργό τον Δημήτρη Ιατρόπουλο.

Μέσα σε αυτό το νεανικό και μοντέρνο ήχο ενσωμάτωσε σταδιακά στοιχεία του λαϊκού τραγουδιού κι άρχισε να υπηρετεί, με μεγάλη επιτυχία, ένα ρεπερτόριο που τον βοηθούσε συγχρόνως να έχει μια πετυχημένη πορεία στην νυχτερινή διασκέδαση αλλά να είναι κι αγαπημένη φωνή για τις νεότερες γενιές.

Σαν χαρισματικός τραγουδιστής κέρδισε με γοργά βήματα την εκτίμηση των ομότεχνών του αλλά και του κοινού.

Στις εμφανίσεις άρχισε σιγά σιγά να περνάει τραγούδια που σφράγισε με τη φωνή του ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Το 1999 το τραγούδι «Μα που να πάω» επαναφέρει τον Αδαμαντίδη στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας δίνοντας του το έναυσμα να ερμηνεύσει μια σειρά από δυνατά και στέρεα ζεϊμπέκικα: Σαν βομβαρδισμένη πολιτεία, Είναι φονιάς ο χωρισμός, Χάρτινα όνειρα, Χαρταετός, Γεννήθηκα να σ’ αγαπάω, Και να ‘μουνα… και βέβαια… Ο Στέλιος του Σεπτέμβρη και Ο Στέλιος είναι Όλυμπος.

Σε ανάλογες στράτες έρχεται και η συνεργασία του με το Δημήτρη Μητροπάνο και το Δημήτρη Μπάση στην παράσταση «Υπάρχει και το Ζεϊμπέκικο» που αποτυπώθηκε και δισκογραφικά.

Σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης στη μεστή ωριμότητά του είναι ένας μάστορας ερμηνευτής υψηλών απαιτήσεων. Η εκφραστικότητα και το ειδικό βάρος της φωνής του τον κάνουν να ξεχωρίζει και να τίθεται υπεράνω πολλών άλλων που ενδεχομένως να κινούνται σε παράλληλες τροχιές, στη νύχτα αλλά και στο στούντιο.

Μια νύχτα με μοναδικό ηχοχρώμα, λοιπόν, μας υπόσχεται και αυτή τη φορά, κι εμείς τον υποδεχόμαστε δυνατά στο αγαπημένο καλοκαιρινό Dolce Club της Λεμεσού!

Πότε:
8 Ιουλίου
Που:
Dolce Club, λεωφ. Αμαθούντας 138, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Ώρα:
20:30
Τηλέφωνο:
25314900

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/dolceclubcy/