Συνεχίζει την ενημέρωση των κομμάτων στα κατεχόμενα ο Ακιντζί

Συνεχίζει την ενημέρωση των κομμάτων στα κατεχόμενα ο Ακιντζί
Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί συνεχίζει τις ενημερωτικές του συναντήσεις με κόμματα, οργανώσεις και ομάδες για να ακούσει τις απόψεις τους για το Κυπριακό μετά και τις συνομιλίες στην Ελβετία και δεν κάνει καμία διάκριση με ποιους θα συναντηθεί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της «προεδρίας», Μπαρίς Μπουρτζιού.
cache_846x3000_Analog_medium_233696_314444_982017
Σε γραπτή ανακοίνωσή του και σε απάντηση των επικρίσεων ότι μερικά οργανωμένα σύνολα στα κατεχόμενα δεν έχουν προσκληθεί σε ενημερωτική συνάντηση με τον κ. Ακιντζί, ο κ. Μπουρτζιού είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με πολιτικά κόμματα, συντεχνίες, ΜΚΟ, επιχειρηματικούς συνδέσμους και «δημάρχους» και ότι θα συνεχιστούν οι συναντήσεις χωρίς να γίνεται καμία διάκριση. Είπε ακόμα ότι οι συναντήσεις είναι σημαντικές για να γνωρίζει ο κ. Ακιντζί τις απόψεις και θέσεις των οργανωμένων συνόλων.
Οι συναντήσεις, εξήγησε, πραγματοποιούνται βάσει προγραμματισμού και το Σάββατο ο κ. Ακιντζί θα συναντηθεί με τους “κοινοτάρχες” της επαρχίας Αμμοχώστου και του Τρικώμου.
reporter cy