Σύντομα η UEFA θα εγκρίνει και την τέταρτη αλλαγή

Σύντομα η UEFA θα εγκρίνει και την τέταρτη αλλαγή

O προβληματισμός σχετικά με την κατάσταση των παικτών, λόγω της επιβάρυνσης από το απαιτητικό πρόγραμμα, αναγκάζει την UEFA να προχωρήσει σε αλλαγές, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες να διεξάγουν μια τέταρτη αλλαγή σε όλα τα παιχνίδια και σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο.

b_141220141337397028527_2

Στο παρελθόν, συνεδριάσεις της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA ενέκριναν τη διενέργεια τεσσάρων αλλαγών στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων των γυναικών κάτω των 19 ετών το 2016 (στη Γερμανία) και 2017 (Γεωργία), στο Ευρωπαϊκό Γυναικών 2016 (Σλοβακία) και 2017 (Βόρεια Ιρλανδία) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών U21 του 2017 (Πολωνία).

Μετά τη μελέτη σε αυτά τα τουρνουά, η UEFA φαίνεται αποφασισμένη να εισαγάγει μόνιμα την τέταρτη αλλαγή, όπως ειπώθηκε στην εκτελεστική επιτροπή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Μπρατισλάβα.

Επιπλέον ο Αλεξάντερ Τσεφερίν, επεσήμανε και πάλι, την ανησυχία για την υπερβολική βία και για ότι συνέβη στο Μπιλμπάο την περασμένη Πέμπτη, όπου πέθανε ένας αστυνομικός.

Οι τιμωρίες θα γίνουν πιο σκληρές, ενώ μέλη της εκτελεστικής επιτροπής ζήτησαν τη μέγιστη συνεργασία με τους πολιτικούς όλων των ευρωπαϊκών χωρών. «Χωρίς ενότητα, δεν υπάρχει λύση», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

 

24sports cy