Στα δικαστήρια Justin Theroux & Jennifer Aniston!

By Andreas Andreou — August 14, 2017

Τον μπελά τους έχουν βρει η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux με τον γείτονα του σπιτιού τους στη Νέα Υόρκη, ο οποίος κατέθεσε αγωγή εναντίον τους, διαμαρτυρόμενος για τη φασαρία που κάνουν οι ίδιοι και τα σκυλιά τους. Ο γείτονας, Norman Resnikof ο οποίος μένει στον κάτω όροφο του διαμερίσματος που άνηκει εδώ και χρόνια στον Theroux, ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά του διάσημου ζευγαριού «γαβγίζουν ατελείωτα, επειδή τα αφήνουν μόνα τους για μεγάλα διαστήματα», ενώ ο ηθοποιός έχει συχνά ξεσπάματα θυμού μέσα στη νύχτα, στη διάρκεια των οποίων πετάει βαριά αντικείμενα στο πάτωμα.

cache_846x3000_Analog_medium_234381_49252_1182017

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, ο Norman και ο Theroux είχαν κατά το παρελθόν φιλική σχέση, η οποία διαταράχθηκε όταν ό διάσημος ηθοποιός ξεκίνησε εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμα του.

Ενοχλημένος τότε, ο Norman απαίτησε μέσω αγωγής να του δώσει το ποσό των 25.500 ευρώ για να βάλει ηχομόνωση στο δικό του διαμέρισμα. Όταν ο Theroux αρνήθηκε, άρχισε, σύμφωνα πάντα με τον ηθοποιό να σαμποτάρει τις εργασίες ανακαίνισης, αποσυνδέοντας το νερό και το ηλεκτρικό στο σπίτι του σταρ.

reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar