«Σταμάτησε να μιλά και κοκκίνισε» – Παραδέχθηκε η υπάλληλος του οίκου ευγηρίας

«Σταμάτησε να μιλά και κοκκίνισε» - Παραδέχθηκε η υπάλληλος του οίκου ευγηρίας
oikou
Υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκε η 27χρονη υπάλληλος του οίκου ευγηρίας στη Λεμεσό, όπου βρέθηκε νεκρός ο 70χρονος, στον οποίο ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ίχνη στραγγαλισμού.
Για την υπόθεση χειροπέδες φόρεσαν και οι δυο ιδιοκτήτριες της Στέγης, μάνα και κόρη, καθώς η νεαρή ήταν παράνομη.
Φως στην υπόθεση έριξε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του οίκου ευγηρίας, το οποίο φαίνεται ότι η 27χρονη άρπαξε από την φανέλα τον 70χρονο ο οποίος βρισκόταν στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ασφυξία.
Ο 70χρονος φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του και η 27χρονη του παρείχε οξυγόνο. Ωστόσο όταν αντιλήφθηκε ότι δεν επανέρχεται κάλεσε βοήθεια. Στη συνέχεια ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο κρεβάτι του και ακολούθως κλήθηκε γιατρός ο οποίος διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός.
Τι προηγήθηκε… 
Όπως φαίνεται από το βίντεο ο 70χρονος έμεινε για τέσσερις και πλέον ώρες αβοήθητος στο έδαφος.
Η 27χρονο υπάλληλος, εμφανίζεται στην 1 μετά τα μεσάνυχτα να συνοδεύει τον ηλικιωμένο στην τουαλέτα, όπου και τον εγκαταλείπει.
Αρκετή ώρα αργότερα εμφανίζεται να εξέρχεται από την τουαλέτα πεσμένος κι έρποντας ως τον θάλαμο ο 70χρονος, κι απεγνωσμένα να επιχειρεί να εντοπίσει κάποιον να τον βοηθήσει.
Μετά την πάροδο τριών και πλέον ωρών η 27χρονη περνά από τον χώρο βλέποντας τον τρόφιμο πεσμένο.
Επιχειρεί να τον σηκώσει χωρίς αποτέλεσμα και τον εγκαταλείπει. Έπειτα από λίγη ώρα καταβάλει και νέα προσπάθεια, χωρίς πάλι αποτέλεσμα.
Την τρίτη φορά τον σέρνει από την φανέλα, κίνηση που αποδίδεται από τους ιατροδικαστές ως θανατηφόρα, αφού ο 70χρονος στραγγαλίζεται.
Και μόνο όταν η 27χρονη αντιλαμβάνεται ότι ο ηλικιωμένος δεν δίνει σημεία ζωής, σπεύδει να καλέσει την νοσοκόμα που διανυκτερεύει στον οίκο ευγηρίας.
Ανακρινόμενη η 27χρονη παραδέχθηκε τα όσα καταγράφει και το κλειστό κύκλωμα, αναφέροντα ότι την τρίτη φορά όταν τον τράβηξε από τα ενδύματα του, σταμάτησε να μιλά και κοκκίνισε.
Πηγή: reporter.com