Στις φλόγες εν κινήσει όχημα από απώλεια καυσίμων στη Λάρνακα

By Andreas Andreou — September 11, 2017

pirkagia

Πυρκαγιές σε οχήματα σημειώθηκαν στις Επαρχίες Πάφου και Λάρνακα, τις πρωινές ώρες σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στις 01.20 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας SUZUKI GRAND VITARA, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην οδό Λιπέρτη , στο χωριό ΄Εμπα, της Πάφου.

Για κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 οχήματα. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής με λάστιχο κήπου από τον ιδιοκτήτη.

Καταστράφηκε η αριστερή πλευρά εσωτερικά και εξωτερικά του οχήματος όπως και μέρος στη μηχανής. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα διενεργηθεί διερεύνηση αργότερα σήμερα.

Επίσης, στις 01.20 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας MERCEDES Ε CLASS το οποίο βρισκόταν εν κίνηση παρά τα φώτα του ΚΟΤ Λάρνακας σε έξοδο προς το χωρίο Πύλα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης ΄΄Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου΄΄ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.33.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από απώλεια καυσίμων δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06.00 της 8ης Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 11ης  Σεπτεμβρίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 64 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 34 αφορούσαν πυρκαγιές, 25 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή: reporter.com.cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar