Στο Νοσοκομείο 32χρονος μοτοσικλετιστής στην Πάφο μετά από τροχαίο

Στο Νοσοκομείο 32χρονος μοτοσικλετιστής στην Πάφο μετά από τροχαίο

pafos

‘Ένα άτομο, 32χρονων, από τη Ρουμανία, τραυματίστηκε το πρωί σε τροχαίο ατύχημα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 06:00 το πρωί 53χρονος από την Πάφο οδηγούσε το όχημά του επί της οδού Δημητρίου Πουλίου στην Πάφο με κατεύθυνση τη διασταύρωση της Λεωφόρου Νεόφυτου Νικολαΐδη με την οδό Βιζανίου.

Την ίδια ώρα, 32χρονος από τη Ρουμανία οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του  στη Λεωφόρο Νεόφυτου Νικολαΐδη με κατεύθυνση την πιο πάνω διασταύρωση.

Όταν οι δύο οδηγοί έφτασαν στην πιο πάνω διασταύρωση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 32χρονος  έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στην άσφαλτο, χωρίς να υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο οχημάτων.

Από το δυστύχημα ο Ρουμάνος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι αυτός έφερε εγκαύματα τριβής στα χέρια, στα πόδια και στην πλάτη και κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Στη σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον καθαρισμό του δρόμου από λάδια που είχαν πέσει στο δρόμο εξαιτίας του τροχαίου.

Πηγή: reporter.com.cy