Στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη… Το κρυφό ραντεβου με τον Γιάννη Λατσιο

Στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη... Το κρυφό ραντεβου με τον Γιάννη Λατσιο

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο τηλεοπτικό τοπίο είναι αναμφίβολα αυτό της Ελεονώρας Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αποτελεί οριστικό παρελθόν από τον σταθμό του ΣΚΑΪ και ο επόμενος σταθμός της καριέρας της δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστός.

cache_846x3000_Analog_medium_240558_1897092_3082017

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου το βράδυ της Δευτέρας (28/8) η παρουσιάστρια είχε κρυφό ραντεβού με ιθύνοντες του ANT1. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε συνάντηση με τον Γιάννη Λατσιο, με τον οποίο διατηρούν έτσι κι αλλιώς πολύ καλές σχέσεις.

Οι δύο τους φαίνεται πως έκαναν μία γενική συζήτηση, χωρίς να αναφερθούν σε κάτι συγκεκριμένο. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει μεγάλος σεβασμός και εκτίμηση, γεγονός που δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο ένταξης της Ελεονώρας στο δυναμικό του σταθμού.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά για το φετινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι εκπομπές είναι συγκεκριμένες για τους παρουσιαστές του σταθμού. Έχει διευκρινιστεί μάλιστα πως αν γίνει εκπομπή το πρωινό του Σαββατοκύριακου, αυτή που θα την παρουσιάσει δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα Νομικού.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Με την εις άτοπον απαγωγή λοιπόν, η μόνη διαθέσιμη εκπομπή για παρουσίαση είναι το Κυριακάτικο «Sunday Live Show». Όπως έχει γίνει γνωστό οι άνθρωποι του σταθμού θα ήθελαν το δίδυμο Νίκου Μουτσινά-Ζέτας Μακρυπούλια, όμως η ηθοποιός έχει ήδη πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και δεν φαίνεται να είναι δεκτική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Ένα τέτοιο σενάριο λοιπόν, μπορεί να είναι εικασία όμως δεν φαντάζει φαντάζει απίθανό. Ειδικά εάν αναλογιστούμε και τη δήλωση που είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγους μήνες στο People: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Ελεονώρα Μελέτη. Μου αρέσει η Μελέτη, είναι μουρλή, δεν κρύβεται πια η τρέλα της και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον».