Τελικό ραντεβού Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ για Κουτίνιο

Τελικό ραντεβού Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ για Κουτίνιο

H μεταγραφή-σίριαλ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Μπλαουγκράνα και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν οι δύο σύλλογοι πάνω στο οικονομικό.

b_coutinho

Εικάζεται, πως από τα 150 εκατομμύρια ευρώ, η Λίβερπουλ θα πέσει στα 140 εκατομμύρια, και αν το συγκεκριμένο ποσό πέσει στο τραπέζι, τότε οι «Κόκκινοι» θα ανάψουν το πράσινο φως

Σύμφωνα με τη Sport θα γίνει ακόμα ένα ραντεβού, το οποίο θα είναι και το τελευταίο, στις αρχές του νέου έτους, όπου θα ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες.

Όπως υποστηρίζει η καταλανική εφημερίδα στις 3 Ιανουαρίου οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θα έχουν το τελικό τετ-α-τετ με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ στο οποίο υπάρχει η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Μάλιστα, εικάζεται, πως από τα 150 εκατομμύρια ευρώ, η Λίβερπουλ θα πέσει στα 140 εκατομμύρια, και αν το συγκεκριμένο ποσό πέσει στο τραπέζι, τότε οι «Κόκκινοι» θα ανάψουν το πράσινο φως της μετακίνησης του Κουτίνιο στη Βαρκελώνη.

 

24sports cy