Τέλος στη συνεργασία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον ΣΚΑΪ;

By Andreas Andreou — September 05, 2017

Δεύτερη αποχώρηση από τον ψυχαγωγικό τομέα του ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχουμε λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο λόγος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVNea δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, φαίνεται πως μετά το πέρας της προβολής των μαγνητοσκοπημένων επεισοδίων του παιχνιδιού «Κάνε Παζάρι», η γνωστή παρουσιάστρια ενδεχομένως να μην κάνει κάτι καινούργιο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Είναι γνωστό, βέβαια, πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέχρι και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν συνεχώς σε συζητήσεις αφού το όνομά της είχε «παίξει» για πολλά projects, τα οποία είτε αρνήθηκε η ίδια να παρουσιάσει, είτε πάγωσαν για ξεχωριστούς λόγους το καθένα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι οριστικό μέχρι στιγμής.

Αν όντως βέβαια η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρεθεί οριστικά εκτός ΣΚΑΪ το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» μένει και πάλι χωρίς παρουσιάστρια, αφού οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήθελαν τη Ντορέττα να αναλαμβάνει την παρουσίασή του και η Ευαγγελία Αραβανή να μετακινείται στην παρουσίαση του «My Style Rocks».

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την Ευαγγελία Αραβανή και μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη δεν υπάρχει άλλη γυναίκα παρουσιάστρια ψυχαγωγικού περιεχομένου στον σταθμό, και είναι η μόνη η οποία είναι προσωπική κολλητή φίλη της διευθύντριας του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού, Άλκηστης Μαραγκουδάκη!

H παρουσιάστρια- ηθοποιός έχει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με τις δυο σιδηρές κυρίες του σταθμού: Αλκηστις Μαραγκουδάκη και Εύη Κουτσαφτάκη που θα κρίνει το τηλεοπτικό της μέλλον, εντός των δυο αυτών ημερών.
Ντορέττα Παπαδημητρίου

reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar