Τέσσερις τραυματίες ο απολογισμός του τροχαίου στη Λεμεσό – Και 10χρονος στο όχημα

Τέσσερις τραυματίες ο απολογισμός του τροχαίου στη Λεμεσό - Και 10χρονος στο όχημα

oxi

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ στη Λεμεσό, στη διασταύρωση των λεωφόρων Ομονοίας και Μακεδονίας, μεταξύ οχήματος μάρκας Opel Zafira και μοτοσυκλέτας τύπου scooter

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα στο οποίο επέβαιναν πέντε πρόσωπα, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν 2 πρόσωπα.

Από την σφοδρή σύγκρουση, τα δυο πρόσωπα της μοτοσικλέτας σύρθηκαν στην άσφαλτο ενώ ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε στο όχημα τόσο από την σύγκρουση όσο και από προστατευτικό κιγκλίδωμα το οποίο διαπέρασε το όχημα. Απελευθερώθηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του οχήματος που μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας για να του αφαιρεθεί μεταλλικό αντικείμενο από το πόδι, ενώ στο όχημα επέβαιναν άλλα τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ένα παιδί 10 ετών. Και οι τρεις επιβάτες του οχήματος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι δύο νεαροί που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα με τον συνεπιβάτη να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με την κατάσταση του να κρίνεται σοβαρή ενώ ο οδηγός νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβηκε το δυστύχημα διερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: reporter.com