«Τέξας» η Λεμεσός μετά την έλευση του 2018 – Έσπασε κινητό 21χρονης από πυροβολισμό

«Τέξας» η Λεμεσός μετά την έλευση του 2018 – Έσπασε κινητό 21χρονης από πυροβολισμό
as
Τρία διαφορετικά περιστατικά στα οποία πολίτες κατήγγειλαν στην Αστυνομία πως η περιουσία τους πλήγηκε από βολίδες πυροβόλων όπλων σημειώθηκαν λίγα λεπτά μετά τις 12 στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, 21χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία πως στις 12 και 15 τα ξημερώματα κι ενώ βρισκόταν σε οικία συγγενικού της προσώπου στα Κάτω Πολεμίδια, βγήκε στη βεράντα για να δει τα πυροτεχνήματα.
Η 21χρονη κατήγγειλε πως σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως το κινητό της τηλέφωνο πλήγηκε από βολίδα πυροβόλου όπλου με αποτέλεσμα να σπάσει.
Λίγα λεπτά αργότερα 36χρονος ο οποίος βρισκόταν σε οικία συγγενικού του προσώπου στην Αγία Φύλα βγήκε στην αυλή του σπιτιού και αντιλήφθηκε πως το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του ήταν σπασμένο. Στον πισινό προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του, εντόπισε βολίδα πυροβόλου όπλου.
Ο 36χρονος κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία για διερεύνηση.
Σε τρίτο περιστατικό, επίσης στα Κάτω Πολεμίδια, 32χρονος κατήγγειλε πως ενώ βρισκόταν σε οικία συγγενικού του προσώπου βγήκε έξω και διαπίστωσε πως το μπροστινό γυαλί του αυτοκινήτου του ήταν σπασμένο ενώ εντόπισε και βολίδα πυροβόλου όπλου.
Και στις τρεις περιπτώσεις σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας οι βολίδες έπεσαν κάθετα μετά από πυροβολισμούς με πυροβόλα όπλα στον αέρα.
Και οι τρεις καταγγελίες διερευνούνται από το ΤΑΕ Λεμεσού.
Πηγή: reporter.com