Θα πιέσει για Λίβερπουλ ο Φεκίρ

Θα πιέσει για Λίβερπουλ ο Φεκίρ

Αν και από την πλευρά της Λιόν δεν φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα που θα πρόδιδε το σενάριο, φήμες θέλουν τον Ναμπίλ Φεκίρ να πιέζει για την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ η οποία είχε χαλάσει την τελευταία στιγμή πριν από λίγο καιρό.

Βάσει πληροφοριών από την Γαλλία αλλά και την Αγγλία, με την «Daily Mirror» να είναι βέβαια αυτή που το πλασάρει περισσότερο όσον αφορά τους Άγγλους, ο αρχηγός των «λιονέ» που είχε ήδη φορέσει την κόκκινη φανέλα με σκοπό να ανακοινωθεί, θέλει να ανοίξει και πάλι το θέμα μετά το τέλος του Μουντιάλ και προς αυτήν την κατεύθυνση θα προσπαθήσει να πείσει τον ιδιοκτήτη, Ζαν-Μισέλ Ολάς.

Η επιθυμία του ίδιου πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ειδικά αν ανατρέξουμε σε πρόσφατες δηλώσεις του αλλά και στην γενικότερη συμπεριφιρά του όταν άρχισε να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά του, ωστόσο από την πλευρά της η διοίκηση θα είναι πολύ σκληρή εάν ξανά αναίξουν οι διαπραγματεύσεις. Κι αυτό γιατί τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο προπονητής, Μπρουνό Ζενεζιό, διαμυνύουν πως κύριως στόχος στο μεταγραφικό παζάρι είναι ένας κεντρικός αμυντικός (σ.σ χωρίς να γίνει, δηλαδή, λόγος για άλλα κενά) χώρια του ότι ήδη στην Λιόν είναι 50+ εκατομμύρρια ευρώ κερδισμένοι από αυτό το μεταγραφικό παζάρι.

Αυτό που απομένει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι η επιστροφή του Φεκίρ από την Ρωσία, όπου θα συμμετάσχει (κατά πάσα πιθανότητα από τον πάγκο) στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία.

england365.gr