Θέλει την ευκαιρία του από τους Οικολόγους ο Μαλάς

Θέλει την ευκαιρία του από τους Οικολόγους ο Μαλάς

Εισήγηση προς το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών να προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής, ώστε δια ζώσης να εκφράσει τις απόψεις του, ζήτησε σήμερα από τον Γιώργο Περδίκη ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία, Σταύρος Μαλάς, τον οποίο στηρίζει, μέχρι στιγμής, το ΑΚΕΛ.

Μετά από μεταξύ τους συνάντηση στα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων, ο Πρόεδρός του, Γιώργος Περδίκης δήλωσε ότι η υποψηφιότητα του κ. Μαλά «θα μας απασχολήσει, αφού είμαστε σε μια ανοικτή διαδικασία Πολιτών για την απόφασή μας για τις προεδρικές εκλογές, η οποία θα παρθεί στα πλαίσια μιας Παγκύπριας Συνδιάσκεψης στις 15 Οκτωβρίου».

View image on TwitterView image on Twitter

Ο κ. Περδίκης είπε ότι «υπάρχουν πάρα πολλά σημεία στα οποία νιώθω προσωπικά ότι οι θέσεις μας συγκλίνουν, πλησιάζουν, και υπάρχει όπως είναι φυσικό και διαφορετικές προσεγγίσεις σε ορισμένα θέματα και όλα αυτά θα ληφθούν υπόψη στη συνέχεια και στη διαδικασία που έχουμε ξεκινήσει στο Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών για την τοποθέτησή μας στις προεδρικές εκλογές».

Πρόσθεσε ότι «έκανε μια πρόταση ο κ. Μαλάς, αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η πρόταση για να υλοποιηθεί και να υιοθετηθεί πρέπει να αποφασίσει το αρμόδιο όργανο που είναι η Πολιτική Επιτροπή και βεβαίως εννοείται ότι μιλούμε για έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Επιτροπής, αφού μέχρι την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη δεν υπάρχει τέτοια συνεδρίαση».

«Θα μελετήσουμε την εισήγηση του κ. Μαλά και θα αποφασίσουμε κανονικότητα μέσα από τα συλλογικά όργανα», είπε ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων.

Ανέφερε ότι «δεν θέλουμε να σκάψουμε μια τεράστια και βαθιά τάφρο, ένα αυλάκι, με κροκόδειλους και να μην μπορούμε να επικοινωνούμε με τον κ. Σταύρο Μαλά ως πολιτικός με κάποια ιστορία αλλά και με τον κόσμο της Αριστεράς, όπως δεν θέλουμε να υψώσουμε τείχη και να περιχαρακωθούμε όποια κι εάν είναι η τελική μας επιλογή για στήριξη στις προεδρικές εκλογές».

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
REPORTER CY