Το 1,5 γρ. κάνναβης τον έριξε στα χέρια της αστυνομίας Λευκωσίας για 15 κιλά

Το 1,5 γρ. κάνναβης τον έριξε στα χέρια της αστυνομίας Λευκωσίας για 15 κιλά
poli
Σε τέταρτη σύλληψη, σχετικά με υπόθεση εισαγωγής 15 κιλών κάνναβης, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ. Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.15μ.μ. χθες μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε δρόμο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας.
Στο όχημα επέβαιναν δύο πρόσωπα, ηλικίας 35 και 22 ετών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του 22χρονου, ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και να τεθεί υπό κράτηση.
Ποσότητα κάνναβης 1,5 γραμμαρίου περίπου, εντοπίστηκε και στην κατοχή του 35χρονου, εναντίον του οποίου, όπως διαπιστώθηκε, εκκρεμούσε και δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών.
Ο 35χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ένταλμα εναντίον του 35χρονου, εκδόθηκε σχετικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής κάνναβης βάρους 15 κιλών.
Τα ναρκωτικά είχαν εντοπιστεί στις 14 Ιουλίου 2017, κατά τον έλεγχο αποσκευών 33χρονου, που αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού.
Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί τότε, πέραν του 33χρονου, ένας 35χρονος κάτοικος Λευκωσίας και ένας 22χρονος επίσης κάτοικος Λευκωσίας.
Πηγή:reporter.com.cy