Το «ύστατο χαίρε» στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Το «ύστατο χαίρε» στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Τελείται αυτήν την ώρα η κηδεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

b_102

Στο τελευταίο αντίο στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη παρευρίσκεται σύσσωμος ο κόσμος του κυπριακού αθλητισμού αλλά και αρκετοί πολιτικοί αξιωματούχοι. Στην κηδεία παρευρίσκονται επίσης ο πρόεδροι της UEFA και της FIFA, οι οποίοι ήταν προσωπικοί φίλοι του εκλιπόντος.

Οι δυο άντρες έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ πριν την κηδεία:

Ινφαντίνο (πρόεδρος FIFA): «Είναι δύσκολο να μπορέσω να κάνω δήλωση, είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνης. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που αγαπούσε το ποδόσφαιρο και την οικογένειά του, ένας άνθρωπος που μας έδινε καθημερινά από την ενέργειά του.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και το παγκόσμιοι ποδόσφαιρο είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια και μία μεγάλη αγκαλιά στην οικογένειά του στους φίλους του, στο κυπριακό ποδόσφαιρο και σε όλους όσοι βρίσκονται σήμερα εδώ».

Αλεξάντερ Σέφεριν (πρόεδρος UEFA): «Τεράστια θλίψη. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν θα είναι ποτέ ίδιο χωρίς τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη».

Η ταφή θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς. Η οικογένεια λόγω του βαρύτατου πένθους δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια και παράκληση της, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στο φιλανθρωπικό σωματείο Αλκυονίδες και στον ΠAΣYKAΦ.

 

24sports cy