Τον Νοέμβριο έρχεται ο «1ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας»

Τον Νοέμβριο έρχεται ο «1ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας»

 

thumbnail_3-3

O Πρώτος διεθνής ραδιομαραθώνιος  της Λάρνακας είναι γεγονός. Τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. 42,195 χιλιόμετρα θα διανύσουν με στόχο τον τερματισμό.  Έντονες στιγμές συγκίνησης στους θαρραλέους αθλητές που ετοιμάζονται να διανύσουν μια τέτοια απόσταση αναμένεται να συμβούν.

Μια διαδρομή που αναδεικνύει την πανέμορφη φύση που την χαρακτηρίζει, αποτελεί ιδανικό έδαφος για καταγραφή ρεκόρ και εξαιρετικών επιδόσεων. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από το σημείο μπροστά ακριβώς από το δημαρχείο του Δήμου Λάρνακας.  Ο Πρώτος διεθνής ραδιομαραθώνιος θα είναι μια παγκόσμια γιορτή που συνδυάζει πείσμα, θέληση, χαρά κούραση, γέλιο, αγωνιστικότητα, δικαίωση.

Μια νέα εποχή για τον αθλητισμό αρχίζει στη Λάρνακα με τον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Δήμο Λάρνακας. Στόχος η δημιουργία του κορυφαίου μαραθωνίου στη Κύπρο με τη συμμετοχή εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τη Κύπρο και το εξωτερικό.

Απώτερος στόχος και όραμα του Δήμου Λάρνακας είναι ο Διεθνής Ραδιομαραθώνιος Λάρνακας να γίνει θεσμός και ο 1ος Διεθνής ραδιομαραθώνιος Λάρνακας να αποτελεί σημείο αναφοράς για τις αθλητικές οργανώσεις στη Κύπρο.

Οι αγώνες δρόμου που θα λάβουν χώρα είναι ο Μαραθώνιος (42,195 χλμ)ο ημιμαραθώνιος δρόμος (21,095 χλμ),10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων- Εταιρικός, 5 χιλιομέτρων-ατομικός και 1 χιλιομέτρου. Η εταιρεία διοργάνωσης αγώνων και εκδηλώσεων DKC Events Specialists μαζί με τον Δήμο Λάρνακας συνδιοργανώνουν τον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Κάθε συμμετέχοντας θα πάρει δίπλωμα, μετάλλιο, ηλεκτρονική ατομική χρονομέτρηση και προσωπικό αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομά του. Η ώρα εκκίνησης θα είναι στις 9 π.μ και ο τερματισμός θα γίνει στο Δημαρχία Λάρνακας επί της λεωφόρου Αθηνών

Από τις 7:00 μέχρι τις 15:00 θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας τροχοφόρων στη διαδρομή του αγώνα