Τους έπιασαν στο τελωνείο του Ταχυδρομείου Λάρνακας δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών

By Andreas Andreou — August 21, 2017

nomimi-i-kannavis-alla-i-viomichaniki

Δύο άτομα προσάγονται σήμερα ενώπιον δικαστηρίου σε σχέση με κατάσχεση κάνναβης που εντοπίστηκε κατά το συνήθη έλεγχο δεμάτων που έφθασαν χθες στην Κύπρο ταχυδρομικώς στο ταχυδρομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Τμήματος Τελωνείων, ο Λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων που βρίσκεται τοποθετημένος στο Γραφείο του Τμήματος Τελωνείων στο ταχυδρομείο δεμάτων Λάρνακας, εντόπισε σε πακέτο με παραλήπτη γυναίκα, η οποία μένει στη Λάρνακα, ποσότητα 180 γραμμαρίων κάνναβης. Η γυναίκα, η οποία διαμένει στη Λάρνακα, συνελήφθη.

Σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Αστυνομίας αποφασίστηκε και έγινε ελεγχόμενη παράδοση του πακέτου και το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε κατορθωτή η σύλληψη της εν λόγω γυναίκας και ενός ακόμα άνδρα.

Τα δύο αυτά πρόσωπα, τα οποία έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται, θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής τους.

Η υπόθεση, σημειώνει η ανακοίνωση, «αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα της άψογης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Τμήματος Τελωνείων και της Αστυνομίας η οποία οδήγησε στην επιτυχή κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, η οποία διερευνάται από την Αστυνομία».

Πηγή: larnakaonline.com.cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar