Τρία ατυχήματα από μεθυσμένους οδηγούς σε ένα 24ωρο

Τρία ατυχήματα από μεθυσμένους οδηγούς σε ένα 24ωρο

tha

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Καλού Χωριού, συνέβη οδική τροχαία σύγκρουση.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι 39χρονος ενώ οδηγούσε ελαφρύ φορτηγό στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να κτυπήσει αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό του δρόμου και στη συνέχεια σε μεταλλικό διαχωριστικό κιγκλίδωμα.

Ο 39χρονος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, υποβλήθηκε αρχικά σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 118 μg% αντί 22 μg% και ακολούθως σε τελικό έλεγχο με ένδειξη 89 μg% αντί 22 μg%.  Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Επίσης, γύρω στις 10.20 χθες βράδυ, ενώ 24χρονος οδηγούσε το όχημα του στην οδό Γιάννη Ρίτσου στην Αγία Νάπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονη.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Ο 24χρονος, υποβλήθηκε αρχικά σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 85μg% αντί 9μg% και ακολούθως σε τελικό έλεγχο με ένδειξη 94μg% αντί 9μg% και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Παράλληλα, από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από άτομο με κανονική άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.

Σε μία τρίτη περίπτωση και συγκεκριμένα στις 01.15 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι δέκα λεπτά νωρίτερα στο δρόμο της βιομηχανικής περιοχής Δρομολαξιάς εντοπίστηκε διπλοκάμπινο αυτοκίνητο να βρίσκεται ακινητοποιημένο σε ανάχωμα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και εντόπισαν ένα Ελληνοκύπριο, 45 χρόνων από τη Λάρνακα ο οποίος ήταν μεθυσμένος και δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα προσώπου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Πηγή: reporter.com