τρυφερά τετ-τετ βασάλου- βαλαβάνη

τρυφερά τετ-τετ βασάλου- βαλαβάνη

bala

Ήταν προσεκτικοί αλλά κάποιες στιγμές ξεχάστηκαν…Ηθελημένα ή άθελά τους μόνοι εκείνοι το ξέρουν. Οι πρώην «Survivors» Ευριδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν κοινή έξοδο το βράδυ του Σαββάτου σε in στέκι της Γλυφάδας παρέα με τον Κώστα Κοκκινάκη. Ωστόσο κάποια στιγμή όπως μου μετέφεραν θαμώνες που έτυχε να βρίσκονται εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή η Βαλαβάνη ήταν αρκετά διαχυτική προς τον Βασάλο και εκείνος διαρκώς κοίταγε γύρω του.

 

Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα πράγματα έχουν εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από απλή φιλία ωστόσο εγώ θα έλεγα να μην αποκλείουμε και το «παλιά μου τέχνη κόσκινο». Δηλαδή συγκεκριμένες συμπεριφορές και διαρροές από πρώην παίκτες ριάλιτι που έχουν ήδη αρχίσει να βρίσκονται σε αποδρομή από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

 

Πόσο μάλλον τώρα που έρχονται οι καινούργιοι… Οι «Νομάδες» που θα στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους ενώ μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού ήδη παρακολουθεί φανατικά και το εγχώριο «Survival» της Κουρούτας. Τι παίζει λοιπόν πραγματικά ανάμεσα σε Βασάλο και Ευριδίκη; Μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν και σίγουρα…

Πηγή : gossip-tv.gr