Τριήμερη επίσκεψη Συλλούρη στις Βρυξέλλες

By Andreas Andreou — September 01, 2017
Συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και προέδρους ή συμπροέδρους των πολιτικών ομάδων στην Ευρωβουλή αλλά και με τους Επιτρόπους ΕΕ για τη Μετανάστευση Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ανθρωπιστική Βοήθεια Χρήστο Στυλιανίδη θα έχει ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης κατά τη διάρκεια τριήμερης επίσκεψης εργασίας στις Βρυξέλλες.
cache_846x3000_Analog_medium_241467_69488_192017

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής ο κ. Συλλούρης αναχωρεί την Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017, για τις Βρυξέλλες, όπου θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη εργασίας.

«Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Συλλούρης θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ), Antonio Tajani, τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), αρμόδιο για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Κύπριο Επίτροπο της ΕΕ, αρμόδιο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, κ. Χρήστο Στυλιανίδη», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι «θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τους Προέδρους ή Συμπροέδρους των Πολιτικών Ομάδων του ΕΚ: τον κ. Manfred Weber, Πρόεδρο της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον Gianni Pittella, Πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, τον Syed Kamall, Συμπρόεδρο της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, την  Gabriele Zimmer, Πρόεδρο της Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστεράς των Πρασίνων των Βορείων Χωρών, τον  Philippe Lamberts, Συμπρόεδρο της Ομάδας των Πρασίνων/Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας και τον Nigel Farage, Πρόεδρο της Ομάδας Ευρώπης Ελευθερίας και Άμεσης Δημοκρατίας».

Ο Πρόεδρος της Βουλής επιστρέφει στην Κύπρο το βράδυ της Πέμπτης, 7 Σεπτεμβρίου 2017.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar