Τζιάμπος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και από πού προερχόμαστε»

Τζιάμπος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και από πού προερχόμαστε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε στο προσεχές δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια και σχολίασε την ανακοίνωση της Θύρα 9 για την συνάντηση Λόππα-Πετρίδη.

b_tziampos

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:

«Αντιμετωπίζουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο, ένα διεκδικητή του τίτλου θα έλεγα. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Θα πάμε με ότι καλύτερο διαθέτουμε για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι όμως θα χρειαστεί και λίγη τύχη. Έχει δουλέψει ο προπονητής μας σε ότι αφορά το θέμα της αυτοσυγκέντρωσης».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Η μοναδική απουσία που υπάρχει είναι αυτή του Βασίλεφ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Σάββα Δαμιανού».

Για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Σεμέδο:

«Ο Γουίλι είναι ένα εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλό παιδί. Έγινε ένα μεσημεριανό ραντεβού μεταξύ των δυο προέδρων. Τώρα αν η κουβέντα μετουσιωθεί σε πράξη και κατατεθεί πρόταση και μπουν τα λεφτά στα ταμεία μας τότε θα μιλάμε για μεταγραφή. Αν πάει μεταγραφή ο παίκτης θα είναι από του χρόνου.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα. Είναι ένα τεχνίτης ποδοσφαιριστής, δημιουργεί και εκτελεί. Σε μια μεγάλη ομάδα σίγουρα θα διαπρέψει όπως διαπρέπει και στην Αλκή».

Για το πώς σχολιάζει την ανακοίνωση της Θύρα 9:

«Εμείς είμαστε η Αλκή, ξέρουμε ποιοι είμαστε και από πού προερχόμαστε. Θα τοποθετηθεί επίσημα το σωματείο με ανακοίνωση. Η Αλκή δεν έχει δώσει τα τελευταία τέσσερα χρονιά ποτέ οποιαδήποτε αφορμή για το τίποτε. Θα πολεμάμε σε όλα τα παιχνίδια ανεξαιρέτως αντιπάλου. Ξέρουμε την ιστορία μας και γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Η Αλκή προσφέρει στον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Δεν θα μπω σε καφενειακές συζητήσεις».

 

24sports cy