Βαν έπεσε πάνω σε πλήθος στην Βαρκελώνη

By Andreas Andreou — August 17, 2017
Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στο κέντρο της Βαρκελώνης, μετέδωσαν πριν από λίγο το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς και το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η αστυνομία επιβεβαιώνει το περιστατικό, κάνοντας λόγο για πολλούς τραυματίες, ενώ οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τις αρχές να έχουν χαρακτηρίσει το περιστατικό “τρομοκρατική ενέργεια”. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως από την επίθεση υπάρχουν και δύο νεκροί.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή.
Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών με ανάρτηση στο Twitter αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό στην Placa Catalunya, προειδοποιώντας τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.
Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ζήτησαν να κλείσουν το μετρό και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς κοντά στην περιοχή του περιστατικού.
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι δήλωσε πριν από λίγο πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες έπειτα από την επίθεση στη Βαρκελώνη και χαρακτήρισε προτεραιότητα το να προσφερθούν φροντίδες στους ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί.

2

reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar