Βρετανός τουρίστας είχε ρημάξει στις κλοπές Παραλίμνι και Αγ.Νάπα

Βρετανός τουρίστας είχε ρημάξει στις κλοπές Παραλίμνι και Αγ.Νάπα
pant
Η Αστυνομία συνέλαβε χθες Βρετανό για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από καταστήματα και οικίες σε Παραλίμνι και Αγία Νάπα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, από 37χρονο κάτοικο Αγίας Νάπας ότι κατά τις πρωϊνές ώρες της ίδιας μέρας είχε διαρρηχθεί αποθήκη που βρίσκεται εντός της οικίας του, και κλάπηκαν από μέσα 9 καλάμια ψαρέματος για τόνους, τα οποία ήταν εξοπλισμένα με μηχανές ψαρέματος, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.
Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή. ‘Επειτα από έρευνες και πληροφορίες που περισυνέλεξαν, διαπιστώθηκε ότι στην κλοπή πιθανόν να ενέχετο πρόσωπο που διέμενε σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα και θα αναχωρούσε την ίδια μέρα για τη Βρετανία.
Γύρω στις 12.30, ο ύποπτος, ένας 36χρονος Βρετανός επισκέπτης εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου σε κατάστημα κηπουρικής και εργαλείων στο Παραλίμνι.
Σε έρευνα που έγινε στην προσωπική του περιουσία, που βρισκόταν στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου όπου διέμενε, εντοπίστηκε περιουσία για την οποία ο Βρετανός δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τον τρόπο που την απέκτησε. Συνελήφθη  για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.
Ανακρινόμενος ο 36χρονος παραδέχθηκε ότι μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε στην κατοχή του αποτελεί προϊόν κλοπής από οικίες και καταστήματα στο Παραλίμνι και την Αγία Νάπα.
Στη συνέχεια προέβη σε υποδείξεις συγκεκριμένων χώρων, μεταξύ των οποίων και η κατοικία του 37χρονου παραπονούμενου, η κλαπείσα περιουσία του οποίου περιλαμβάνεται σε όσα εντόπισε η Αστυνομία στις αποσκευές του Βρετανού, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας.
Πηγή: reporter.com.cy