Βρέθηκε η ταυτότητα της γυναίκας που πνίγηκε στη θάλασσα της Πιαλέ Πασιά

By Andreas Andreou — August 30, 2017

pnigmos

Μετά από παραμονή αρκετών εβδομάδων στα αζήτητα του νεκροτομείου Λάρνακας, τελικά λύθηκε το μυστήριο με την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας που είχε πνιγεί στη θάλασσα της οδού Πιαλέ Πασά, στη Λάρνακα, την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Νεκρή είναι η αρμενικής καταγωγής Μαράλ Πετικιάν, 55 χρόνων, κάτοικος Λευκωσίας, η οποία είχε πάει μόνη της για θαλάσσιο μπάνιο, αλλά εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητη στο νερό από λουόμενους και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι έρευνες της Αστυνομίας σε σπίτια, ξενοδοχεία, εστιατόρια και σε παραλίες της γύρω περιοχής για εξακρίβωση της ταυτότητας της άτυχης γυναίκας απέβησαν άκαρπες όλο αυτό το διάστημα, μέχρι που πρόσφατα την αναζήτησε η αδελφή της, η οποία είναι μόνιμη κάτοικος Ιορδανίας.

Η αδελφή της Πετικιάν αναζητούσε τις τελευταίες μέρες την αδελφή της χωρίς όμως ανταπόκριση, γι’ αυτό επισκέφθηκε την Κύπρο και αφού ενημερώθηκε σχετικά από την Αστυνομία, αναγνώρισε το πτώμα της στο νεκροτομείο Λάρνακας. Η ταφή της 55χρονης έγινε στην Κύπρο.

Πηγή: larnakaonline.com.cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar