Βρήκε ομάδα ο Μαργκάσα;

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (09/03) η Ομόνοια ανακοίνωσε ότι οι Ράφαελ Λόπες και Άλεξ Σοάρες από την ερχόμενη Δευτέρα (12/03) επιστρέφουν στη διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ, στον οποίο εναπόκειται αν θα τους χρησιμοποιήσει στα επόμενα παιχνίδια των πρασίνων.
cache_846x3000_Analog_medium_313584_47512_932018
Επισήμως δεν λέχθηκε τίποτα για τον τρίτο Πορτογάλο που στις 23 Φεβρουαρίου τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Ο Ρενάτο Μαργκάσα θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί με την β’ ομάδα.
Όπως και με τους άλλους δύο, ούτε και με τον Πορτογάλο υπάρχει συμφωνία για λύση της συνεργασίας, όμως φαίνεται ότι είναι δεδομένο ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν.
Μάλιστα, σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα omonoia24.com ο Ρενάρτο Μαργκάσα τα βρήκε με την Πάφο F.C. και τη νέα χρονιά θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.
Θυμίζουμε ότι η παφιακή ομάδα επέδειξε ενδιαφέρον για τον πολιτογραφημένο Κύπριο ποδοσφαιριστή και το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα ήταν πρόθυμη για να προσφέρει 100 χιλιάδες ευρώ στην Ομόνοια και απολαβές 160 χιλιάδων ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή για να τον κάνει δικό της. Ο Πορτογάλος, όμως είχε αρνηθεί.
reporter cy