Ξεκίνησε η απογευματινή μάχη της τηλεθέασης! Οι δυο πρεμιέρες είναι γεγονός!

Ξεκίνησε η απογευματινή μάχη της τηλεθέασης! Οι δυο πρεμιέρες είναι γεγονός!
Χριστιάνα Αριστοτέλους και Κωνσταντίνα Ευριπίδου επέστρεψαν στις τηλεοπτικές μας οθόνες πανέτοιμες να κατακτήσουν τους τηλεθεατές της απογευματινής ζώνης!
Με νέες ομάδες, νέες ιδέες, αρκετή ξεκούραση και πλήρως ανανεωμένες στήθηκαν μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό και καλωσόρισαν τους τηλεθεατές τους!
Η “μάχη” αυτή θα κρατήσει μέχρι και το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν όπου θα ξέρουμε πια από τις δυο εκπομπές θα στεφθεί η πιο αγαπημένη της χρονιάς.
Προς το παρόν οι δυο παρουσιάστριες είναι “ετοιμοπόλεμες” με τις ομάδες τους προκειμένου να κερδίσουν “το στοίχημα” και την αγάπη του κοινού.
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανακοίνωσε την πρώτη της καλεσμένη στην τελευταία  εκπομπή της προηγουμένης σεζόν και δεν είναι άλλη από την Γωγώ Αλεξανδρινού . Οι δυο εγκυμονούσες της κυπριακής τηλεόρασης θα συναντηθούν με την κοιλιά στο στόμα και θα μιλήσουν για τις εγκυμοσύνες και τις επικείμενες γέννες τους!
Ενώ η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επιστράτευσε τον Πίερο Σωτηρίου όπου ήρθε στην Κύπρο από την Κοπεγχάγη  με την Μαρία Κορτζιά προκειμένου να εμφανιστεί την εκπομπή και να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την μεταγραφή του, αλλά και τον Τάσο Τρύφωνος!
Καλή επιτυχία και στις δυο! Και η καλύτερη ας κερδίσει!
Δείτε την έναρξη της εκπομπής «Όλα για σένα»

Δείτε την έναρξη της εκπομπής «Mε αγάπη Χριστιάνα»

reporter cy