Ζώδια Φεβρουάριος 2018

Ζώδια Φεβρουάριος 2018

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τον μήνα αυτό η είσοδος του Άρη στον Τοξότη θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Θα έχεις την τάση να είσαι λίγο πιο ορμητικός, με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής σε γκάφες και ατυχήματα. Με λίγη προσοχή δεν θα έχεις πρόβλημα. Την ίδια στιγμή όμως, ενισχύεται η πνευματική σου πλευρά και θα τα πας πολύ καλά στον τομέα των σπουδών και της εκπαίδευσης. Αν ο τομέας της εργασίας σου σχετίζεται με την εκπαίδευση αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 11 και μετά, είναι μια καλή περίοδος για να ακολουθήσεις πιο υγιεινούς τρόπους διαβίωσης και να ξαναφέρεις την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σου. Επιβράβευσε τον εαυτό σου για τους κόπους σου μέσα από στιγμές χαλάρωσης, είτε μόνος είτε με παρέα. Με την Έκλειψη Ηλίου στις 15 η κατάσταση θα είναι πολύ πιο διασκεδαστική για εσένα και θα αναζητήσεις τρόπους να περάσεις καλά με κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεώσεις την κατάσταση που επικρατεί. Ειδικά αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σου σε αυτό τον τομέα. Αν πάλι είσαι μόνος, θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον άνθρωπό σου, γιατί μέσα σου γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη για ανεξαρτησία. Οι περιορισμοί που δημιουργούνται σε κάνουν να δυσανασχετείς και να αντιδράς σπασμωδικά κάποιες φορές. Μετά τις 11 του μήνα που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια κρυφή σχέση ή να νιώσεις συναισθήματα για κάποιο άλλο άτομο πέρα από τον μόνιμο δεσμό σου. Προσοχή στα διπλά παιχνίδια. Προτίμησε τις ξεκάθαρες καταστάσεις ακόμη και αν πονάνε κάποιες φορές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με τον Άρη στον Τοξότη  το πλανητικό σκηνικό σε σπρώχνει να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα στην εργασία σου. Υπερασπίζεσαι με πάθος ό,τι έχεις κατακτήσει, καθώς ξέρεις ότι δεν σου έχει χαριστεί τίποτα. Οι υποχωρήσεις, όμως, σε κάποια ζητήματα κρίνονται απαραίτητες για να κινηθείς με ευελιξία και να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς, απαραίτητους για την εξέλιξή σου. Η καριέρα σου επηρεάζεται θετικά με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιό σου, καθώς η εφευρετικότητα που σε χαρακτηρίζει θα σου δώσει ιδέες και τρόπους ιδανικούς για να λύσεις προβλήματα για δυνατούς λύτες! Όπως αντιλαμβάνεσαι η εκτίμηση των ανωτέρων θα αυξηθεί και θα σου δώσει το δικαίωμα να απαιτήσεις ακόμη περισσότερα προς όφελός σου. Στα οικονομικά πάρε τα μέτρα σου και προσπάθησε να περιορίσεις την ανυπομονησία. Μην αναβάλλεις πληρωμές, ειδικά στις αρχές του μήνα, αλλά προσπάθησε να μην φανείς εκτεθειμένος στο υπόλοιπό του.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ο μήνας ξεκινάει με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο, γεγονός που κάνει τις σχέσεις σου με τους γύρω να εξελίσσονται και να αλλάζουν. Νέα δεδομένα θα επικρατήσουν σε αυτές, για αυτό φρόντισε με τον τρόπο σου να κάνεις την μετάβαση ομαλή. Οι άνθρωποι που φέρνουν τοξικότητα στην ζωή σου καλό είναι να απομακρυνθούν από αυτή, τώρα που η περίοδος ευνοεί τις ανακατατάξεις. Έτσι μια μη ισορροπημένη αισθηματική σχέση καλύτερο είναι να ολοκληρωθεί ή μια συνεργασία που πλέον δημιουργεί περισσότερο προβλήματα παρά οφέλη, καλό είναι να οδηγεί στην λύση της προκειμένου να κάνουν τα επόμενα βήματά τους και οι δυο πλευρές. Ο αέρας της ανεξαρτησίας που πνέει σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Μην αντιστέκεσαι στην εξέλιξη. Είναι μάταιο. Από τις 11 και μετά η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, γεγονός που σου χαρίζει διαισθητική ικανότητα και ειδικά όταν συναντάς για πρώτη φορά νέα πρόσωπα. Φρόντισε μόνο να μην εξιδανικεύσεις καταστάσεις και πρόσωπα και κάπου παρακάτω πληγωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τον μήνα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις την αισθηματική σου ζωή. Μια σχέση που έχει γερή βάση και στηρίζεται στην αγάπη και την ειλικρίνεια θα αντέξει τους κραδασμούς που φέρνει η Σελήνη στον Υδροχόο. Αν όμως, οι βάσεις δεν είναι και τόσο στιβαρές θα πρέπει να περιμένεις εξελίξεις που ίσως εν πρώτοις να μην σε ικανοποιήσουν. Όπως και να έχει να ξέρεις ότι όσα θα έρθουν θα σε απαλλάξουν από άγχη και αμφιβολίες. Δεν ωφελεί να παρατείνεις μια κατάσταση που δεν έχει μέλλον. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, θα πρέπει να περιμένεις αλλαγές. Αυτές, όμως, θα έρθουν μόλις συνειδητοποιήσεις τί ακριβώς θέλεις από την ζωή σου και τον σύντροφό σου. Έτσι, θα αναγνωρίσεις χωρίς καθυστέρηση τα στοιχεία αυτά σε μια νέα γνωριμία που έρχεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου το ξεκίνημα του μήνα θα είναι αρκετά δυναμικό. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη γεγονός που ορίζει μια περίοδο με αρκετές μάχες και διεκδικήσεις. Νιώθεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό που σε παρακινούν να αγωνιστείς για ό,τι σου αξίζει. Δεν αποδέχεσαι τις αποφάσεις των άλλων χωρίς συζήτηση. Έχεις αυτογνωσία και ξέρεις ότι οι κόποι σου πρέπει να ανταμειφθούν, για αυτό δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν να τους κοστολογήσει για ψίχουλα. Φρόντισε μόνο να μην κινηθείς επιθετικά, ειδικά σε ανωτέρους. Με διαπραγματευτική ικανότητα θα πετύχεις πιο εύκολα αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα γεγονός που αντιμετωπίζεται με μια καλή διαχείριση και με μια σχετική αποταμίευση που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στα δύσκολα. Μετά τις 11 του μήνα που η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς μια νέα συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει, από την οποία θα δεις αρκετά χρήματα στο ταμείο σου μελλοντικά.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος από σκληρή δουλειά και επιτυχίες. Υπάρχει μια εύνοια στο πλανητικό σκηνικό που δίνει ώθηση στις εξελίξεις και σε βοηθάει να επιτύχεις αυτά που θέλεις, αν και θα χρειαστεί να κοπιάσεις αρκετά. Η επαγγελματική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο, ενώ η αισθηματική σου ζωή θα βρίσκεται λίγο πιο πίσω στην ιεραρχία των προτεραιοτήτων σου. Είναι μια από αυτές τις περιόδους που νιώθεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου επιδιώξεις, προκειμένου να νιώσεις την γλυκιά γεύση της προόδου. Η επίτευξη των στόχων, όμως, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι θα έρθει με την στήριξη των ανθρώπων γύρω σου. Όσον αφορά την διάθεσή σου θα είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, καθώς θα βλέπεις ότι η εξέλιξη των καταστάσεων σε γεμίζει και σε ικανοποιεί. Με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 18 του μήνα, καταφέρνεις να εκφράσεις την επαναστατική σου φύση και να απελευθερωθείς από την πίεση που σου έχει δημιουργηθεί. Μην εγκλωβίζεις άλλο την σκέψη και το συναίσθημά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Άρης, πλανήτης του πάθους και της δράσης, θα επηρεάσει τον μήνα αυτό τον τομέα των σχέσεων για το δικό σου ζώδιο. Τώρα θα κληθείς να επενδύσεις στα πρόσωπα και τις σχέσεις στις οποίες πραγματικά πιστεύεις. Θα υπάρξουν, άλλωστε, οι αφορμές που θα καθορίσουν την πορεία τους και θα αποδείξουν τη σταθερότητά τους. Από τη μια, θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις με τον άνθρωπό σου για διάφορα θέματα. Όμως, δεν είσαι υπεύθυνος για τις επιλογές του και την ζωή του, οπότε μην επωμίζεσαι βάρη που δεν σου αντιστοιχούν. Προτίμησε να κινηθείς συμβουλευτικά και όχι χειριστικά. Από την άλλη, θα δοθεί η ευκαιρία, για περισσότερη ειλικρίνεια και ευθύτητα, αρκεί να δείξεις την αντίστοιχη διάθεση και να μην κλειστείς στον εαυτό σου. Στην περίπτωση που αναζητάς την χαμένη συντροφικότητα στη ζωή σου, θα υπάρξει η δυνατότητα για αισθητή βελτίωση στην αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις στο καβούκι σου και θα δεις ότι οι ευκαιρίες είναι πολλές για να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε πρώτο πλάνο τον μήνα αυτό και το πλανητικό σκηνικό να ξέρεις ότι σε βοηθάει έτσι ώστε να προχωρήσεις με τον τρόπο που θέλεις και να φτάσεις στην επιτυχία που εσύ ορίζεις. Φρόντισε, όμως, να κάνεις αργά και σταθερά βήματα και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Έχε πίστη στις εξελίξεις, γιατί οι ίδιες οι καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις , τελικά, αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αν η δουλειά σου έχει να κάνει με πωλήσεις και εμπόριο να ξέρεις ότι οι προοπτικές είναι εξαιρετικές. Έχεις φαεινές ιδέες που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Έτσι, και στην καριέρα σου μπορείς να προσφέρεις πόνους, αλλά και στην τσέπη σου μπορείς να δώσεις μια ανάσα. Αξιοποίησε τα χρήματα που θα λάβεις για να κάνεις κάποιες μικρές επενδύσεις. Απόφυγε, όμως, τα μεγάλα ρίσκα

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σύμφωνα με τις προβλέψεις η βασική σου έννοια τον μήνα αυτό θα είναι η επίτευξη των στόχων σου σε ζητήματα που αφορούν τις δουλειές σου και τις κοινωνικές σου επιδιώξεις. Το γεγονός αυτό έρχεται σε σύγκρουση με την βασική σου ιδιότητα να αναζητάς την εσωτερική εξέλιξη. Η ιδιαιτερότητα αυτού του μήνα προκαλείται από τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη. Έτσι, είσαι διατεθειμένος να βγάλεις στην επιφάνεια το πείσμα και την αγωνιστικότητα που θα σου φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκείς. Πολλές επιτυχίες πρόκειται να έρθουν μέσα από την κοινωνική σου δράση και τις κοινωνικές σου επαφές. Παρά την προσωπική σου πρωτοβουλία, οι επεμβάσεις τρίτων θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις των υποθέσεων που σε αφορούν. Στα επαγγελματικά έρχονται αλλαγές και καλό είναι να ετοιμάσεις το έδαφος, προκειμένου να μην εκπλαγείς και χάσεις τον έλεγχο. Νέες ευκαιρίες έρχονται σε ζητήματα που σε καίνε, για αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά υπάρχει πίεση αυτό τον μήνα, καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 11, δημιουργεί ένα κλίμα επαναστατικό. Η ανεξαρτησία σου θα είναι πολύ σημαντική για εσένα, για αυτό δεν δέχεσαι περιορισμούς ούτε από το πρόσωπο που αγαπάς. Θα προσπαθήσεις να συμβιβάσεις τα πράγματα και να εξομαλύνεις τις εντάσεις, αλλά αν η σχέση σου δεν έχει καλή βάση να ξέρεις ότι είναι πιθανό να έρθει η απομάκρυνση. Προσπάθησε να είσαι ευθύς με τον άνθρωπό σου και να του εξηγήσεις τα κίνητρά σου. Έτσι, θα νιώσεις ανακούφιση και την ίδια στιγμή ο σύντροφός σου θα έχει την πλήρη εικόνα όλων αυτών που σε έχουν κουράσει. Από τις 11 και μετά με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, η διάθεσή σου γίνεται πιο ρομαντική, πιο τρυφερή. Δεν έχεις διάθεση να κακοκαρδίσεις το ταίρι σου. Απεναντίας, το μέλημά σου είναι να τον βλέπεις χαρούμενο και ικανοποιημένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικοί σου στόχοι θα είναι πολύ σημαντικοί για εσένα αυτό το μήνα. Στην σκέψη σου κυριαρχεί ο τομέας της εργασίας και η ατμόσφαιρα στην εργασία είναι αρκετά εγκάρδια. Μέσα από την επιτυχία στα επαγγελματικά, φαίνεται πως η οικογενειακή ζωή επηρεάζεται, επίσης, θετικά. Μπορείς να περιμένεις μια προαγωγή και οικονομικές απολαβές ως αποζημίωση για τους κόπους σου. Αν ψάχνεις για δουλειά, ο μήνας αυτός θα αποδώσει καρπούς στην έρευνά σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, βρίσκονται υπό πίεση εξαιτίας της θέσης του Άρη στον Τοξότη. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου εγχειρήματα. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ιχθύ από τις 19 και μετά η οικονομική σου κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά. Κινήσου συντηρητικά για να καταφέρεις να κλείσεις τον μήνα με θετικό ισοζύγιο. Κάποιες επενδύσεις φαίνεται πως θα είναι αποδοτικές, αλλά φρόντισε να εξετάσεις καλά τις παραμέτρους.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέων, οι προβλέψεις λένε ότι η καριέρα και οι προσωπικές επιδιώξεις θα έχουν τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα έρθουν αναγκαστικά λίγο πιο πίσω. Η αίσθηση της προσωπικής σου ελευθερίας θα είναι πολύ σημαντική αυτό τον μήνα. Δεν έχεις ούτε τη διάθεση, αλλά ούτε και την ικανότητα να περιορίσεις τον εαυτό σου. Θέλεις να έχεις την ελευθερία να εκφράζεις την σκέψη σου και να κάνεις τις επιλογές που θα καθορίσουν τη ζωή σου. Είναι αυτός ο Ουρανός στον Κριό, που σε κάνει μαχητικό και τρομερά αντιδραστικό απέναντι σε όποιον και ό,τι προσπαθεί να σε περιορίσει. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο μέχρι τις 19 θα σου φανεί δύσκολο να ελέγξεις κάποιες καταστάσεις και τα πράγματα θα καθορίζονται από τις συνθήκες που επικρατούν. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, φροντίζοντας να προσαρμόζεσαι στα δεδομένα. Με την Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο στις 15 του μήνα, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες συνειδητοποιήσεις. Τώρα η σκέψη ότι μπορείς να αλλάξεις πολλά από αυτά που ενοχλούν στη ζωή σου κυριαρχεί και σε κινητοποιεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά το πλανητικό σκηνικό χαρίζει αρμονία όσον αφορά στην κοινή σου ζωή με τον σύντροφό σου. Θα υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα που κάνει και το ταίρι σου και εσένα αρκετά ικανοποιημένους. Οι κοινή κοινωνική σας ζωή επηρεάζεται από τον Ουρανό στον Κριό με αποτέλεσμα να γίνεται πιο πλούσια και απολαυστική. Όσο καλύτερη διάθεση υπάρχει τόσο πιο ωραίο είναι το κλίμα στη σχέση σου. Επίσης, η περίοδος αυτή σε ωθεί να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο της επισημοποίησης της σχέσης σου. Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και τώρα θα είσαι πιο έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα. Στην περίπτωση που δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει, να ξέρεις ότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσεις μια σχέση με άτομα του αντίθετου φύλου και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρεις την αγάπη σε χώρους που σχετίζονται με την υγεία. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόσωπο που έχετε έρθει πιο κοντά στο γυμναστήριο ή στο πάρκο;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι προοπτικές αυτό το μήνα για την εργασία σου θα είναι εξαιρετικές. Τα προηγούμενα χρόνια έχεις εργαστεί σκληρά και αυτό σου έχει χαρίσει βαθιά συναισθηματική δύναμη. Με αυτό το όπλο θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά θα είναι αρκετές κατά τη διάρκεια του μήνα, αλλά δεν πρέπει να πτοείσαι γιατί πάντα θα βρίσκεις τον τρόπο να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια. Η ικανότητά σου να αντιδράς άμεσα και να είσαι σε εγρήγορση θα σου φανεί εξαιρετικά ευνοϊκή. Γύρω στις 15 του μήνα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, θα προκύψει μια σημαντική ευκαιρία για την καριέρα σου και για αυτό θα πρέπει να τη σκεφτείς πολύ σοβαρά. Ίσως αποτελέσει το κλειδί στις εξελίξεις που επιδιώκεις. Στον οικονομικό τομέα, προτείνεται περισσότερη προσοχή όταν επενδύεις ή αγοράζεις κάτι αυτό τον μήνα. Φαίνεται πως έχεις την τάση να μην κάνεις και τόσο έξυπνες αγορές που αργότερα θα μετανιώνεις που τις έκανες.

 

Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, οι προβλέψεις για το ζώδιό σου τον μήνα που έρχεται είναι πολύ αισιόδοξες ως προς τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός όσον αφορά σε θέματα υγείας. Καλό είναι να ακούς το σώμα σου και να το φροντίζεις λίγο περισσότερο αυτές τις ημέρες. Όσον αφορά στην οικογένεια και τις υποχρεώσεις σου μέσα σε αυτήν θα υπάρξουν πολλές αφορμές για να ασχοληθείς μαζί τους. Παράλληλα, θα υπάρξει αρκετός προβληματισμός γύρω από την αισθηματική σου κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει να εξαρτάσαι λίγο περισσότερο στους άλλους για να πετύχεις τους στόχους σου, παρά στις δικές σου προσπάθειες. Δείξε πνεύμα συνεργασίας για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Η προσαρμογή σου σε κάποιες νέες καταστάσεις που φέρνει ο Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 19 του μήνα θα είναι απαραίτητη για να μπορείς να λειτουργείς χωρίς πρόβλημα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, μέσα από τις κοινωνικές επαφές που θα έχεις θα δεις ότι θα σου είναι πιο εύκολο να επιτύχεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μέσα από την έντονη κοινωνική ζωή που θα έχεις αυτό το μήνα, εσύ που είσαι ελεύθερος θα μπορέσεις να έχεις πλήθος ευκαιριών για να κάνεις μια ρομαντική γνωριμία. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου αυτό που εσύ αναζητάς ως ιδανικό, ίσως να μην υπάρχει. Προσπάθησε, λοιπόν, να δεις από άλλη οπτική τον αισθηματικό τομέα. Μην προσπαθείς να βρεις το τέλειο στα μάτια ενός ανθρώπου, γιατί απλά δεν υπάρχει. Άσε την καρδιά να σε παρασύρει για μια φορά. Μπορείς να βρεις την αγάπη στον επαγγελματικό χώρο, για αυτό μην αποκλείεις κανέναν και τίποτα. Αν πάλι ανήκεις σε εκείνους που έχουν βρει το ταίρι τους, να ξέρεις ότι η περίοδος αυτή θα σε οδηγήσει με κάποιον τρόπο να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης. Θα προχωρήσεις με την δέσμευση ή όχι;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 18 θα έχεις εξαιρετικές επιρροές για να επιτύχεις τους στόχους σου αυτό το μήνα και  να αποβεί η περίοδος άκρως ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου. Η επικοινωνία σου γύρω από τα επαγγελματικά ζητήματα αναμένεται να φέρει καινοτόμες αλλαγές που θα ευχαριστήσουν τόσο εσένα όσο και τους γύρω. Οπότε μην κάθεσαι και δούλεψε επάνω στο νέο πρότζεκτ που σου έχει ανατεθεί. Τα αποτελέσματα θα είναι συναρπαστικά. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο που αναζητάς εργασία έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να βρεις την δουλειά που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των προσδοκιών σου. Οπότε μην τα παρατάς και συνέχισε με σθένος την έρευνά σου. Στα οικονομικά, οι προβλέψεις είναι πολύ αισιόδοξες και μιλούν για ευημερία και αυξημένα έσοδα. Αυτά θα προκύψουν από κάποιες καλές ιδέες που θα έχεις καθώς και από τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Μπορείς να λάβεις βοήθεια από τις επαγγελματικές σου επαφές για να ενισχύσεις το εισόδημά σου. Κάποιες επενδύσεις που σκέφτεσαι να κάνεις έχουν εξαιρετικές πιθανότητες να πάνε καλά. Μην τις αφήσεις, όμως, στην τύχη τους.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, τον μήνα αυτό το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά και την οικογένεια, τουλάχιστον μέχρι τις 19 του μήνα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Υπάρχει μια πιθανότητα να υπάρξουν παρεξηγήσεις μαζί τους ή να μην συνεννοείστε σωστά, εκτός και αν καταβάλεις κάποιες παραπάνω προσπάθειες να επικοινωνήσεις κατάλληλα μαζί τους.  Πρέπει να δείξεις κατανόηση στα προβλήματά τους και να τους δώσεις αρκετό χρόνο για να χτίσετε μια σωστή σχέση. Τα επαγγελματικά και τα θέματα εκτός οικογένειας θα τεθούν σε δεύτερη μοίρα καθώς όλη σου η προσοχή θα βρίσκεται στα ζητήματα του σπιτιού. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο μέχρι και τις 11 του μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το οικογενειακό περιβάλλον, με τα μέλη της οικογένειας, αλλά και πολύ κοντινούς φίλους. Θα έχεις έτσι την ευκαιρία να διασκεδάσεις και πάνω από όλα να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα πρόσωπα που αγαπάς. Η υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων θα είναι αυτό που θα χρειαστείς για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του μήνα. Η δύναμη που πηγάζει από τη στήριξή τους θα είναι πολύτιμη.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή θα αποπνέει το συναίσθημα της αγάπης και της συντροφικότητας. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, θα έχεις άφθονες ευκαιρίες να εμπλακείς σε μια νέα σχέση. Η αίσθηση της συνύπαρξης για εσένα θα μεταφράζεται σε διασκέδαση κατά πώς ορίζει η παραμονή του Ήλιου στον Υδροχόο μέχρι τις 19, για αυτό και τα πρόσωπα που θα σε προσελκύσουν θα είναι ικανά να σε κάνουν να περάσεις καλά και να ευχαριστηθείς την ζωή σου. Μόνο έτσι θα είσαι διατεθειμένος να εμπλακείς σε μια νέα σχέση και μάλιστα με μακροχρόνια οπτική. Ιδανικά σημεία για να γνωρίσεις κόσμο είναι η εργασία, οι κοινωνικές εκδηλώσεις ή οι συλλογικές δραστηριότητες στις οποίες μετέχεις. Στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανό να αξιολογήσεις τα δεδομένα μέσα σε αυτή και αν διαπιστώσεις ότι πλέον δεν σε ικανοποιούν και δεν σου προσφέρουν χαρά, να την τερματίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα δεν φαίνεται να δείχνεις και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα η παρούσα κατάσταση να παραμένει ως έχει χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Παρ’ όλα αυτά κάποιες νέες ιδέες και ευκαιρίες φαίνεται να ξεπροβάλλουν μέσα από συζητήσεις που θα έχεις με οικογενειακά πρόσωπα ή πολύ κοντινούς φίλους. Ο Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 18 γεννά εξαιρετικές ιδέες. Στα οικονομικά, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει στήριξη και βοήθεια προκειμένου να επιτύχεις την οικονομική ευημερία που ποθείς. Ειδικά μέχρι και τις 19 του μήνα – με τον Ήλιο στον Υδροχόο- θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου. Επιπρόσθετα χρήματα αναμένονται ως αποτέλεσμα της εφαρμογής κάποιων έξυπνων επιχειρηματικών σχεδίων. Για το ίδιο διάστημα ευνοούνται σημαντικά οι αγοραπωλησίες και το εμπόριο.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο μήνας αυτός σου χαρίζει τεράστια δύναμη να καταφέρεις τους κρυμμένους σου πόθους. Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί σε μια πιο οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την επιτυχία των αποτελεσμάτων. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο μέχρι τις 19 του μήνα, θα υπάρξει μια συναισθηματική ευαισθησία που στόχο θα έχει να εξετάσεις την παρούσα κατάσταση και να προβείς στις απαραίτητες αλλαγές, έτσι ώστε να αποκαταστήσεις την ισορροπία και την αρμονία εσωτερικά. Έτσι, η καθημερινότητα θα αποκτήσει πιο ομαλούς ρυθμούς και θα νιώσεις πιο ευχαριστημένος από αυτά που έχεις. Επίσης, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να «αγκαλιάσεις» τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις που σου δημιουργούν αρνητικό φορτίο στην ψυχή σου και να τα μεταμορφώσεις σε κάτι πιο αισιόδοξο. Ο στόχος είναι να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια ζωή με περισσότερο πάθος και περισσότερη θετική διάθεση.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι προβλέψεις για τον αισθηματικό τομέα τον μήνα αυτό είναι αρκετά θετικές αν σκεφτείς την ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς από τις 12 και μετά. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα είναι γεμάτη συναίσθημα, αλλά και παρορμητική. Έτσι, η φλόγα του πάθους θα κρατιέται αναμμένη δίνοντας ικανοποίηση και στους δυο. Αν σκέφτεσαι να «μεγαλώσεις» την οικογένειά σου, τώρα είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις όνειρα για ένα νέο μέλος. Αν πάλι κοιμάσαι μόνος γιατί δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει, τον μήνα αυτό θα αναζητήσεις πρόσωπα και επαφές που θα μπορούν να εκφραστούν με άνεση και ευθύτητα. Χρειάζεσαι ανθρώπους που δεν κρύβονται από τα συναισθήματά τους και μιλούν ευθέως για αυτά. Παρόλα αυτά γοητεύεσαι από πρόσωπα που δεν είναι και τόσο συνηθισμένα ή που εκφράζουν περίεργες ιδέες. Το συναισθηματικό ενδιαφέρον φαίνεται πως θα προκύψει από τους φιλικούς κόλπους, από πρόσωπα που γνωρίζεις καλά.

 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου ζωή αναμένεται αρκετά καλή μέχρι τις 19 του μήνα, τότε που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Θα έχεις αρκετή εφευρετικότητα για να ξεπεράσεις εμπόδια και να δημιουργήσεις ιδέες ικανές να δώσουν λύση σε μεγάλα προβλήματα. Ακριβώς αυτή η ικανότητά σου θα σου δώσει πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σου. Μετά τις 19 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθείς, ένα ζώδιο πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο που στα επαγγελματικά σου δεν σου δίνει ισχυρές επιρροές. Έτσι, θα πρέπει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιτύχεις αυτό που θέλεις ή για να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, με τη βοήθεια φίλων και οικογένειας μπορείς να τα πας πολύ καλά στον οικονομικό τομέα. Επενδύσεις σε ακίνητα θα είναι ιδιαίτερα επικερδείς, για αυτό μελέτα τις κινήσεις σου και κάνε το βήμα σου αυτές τις ημέρες.

Τοξότης

 

Φίλε Τοξότη, ο μήνας αυτός φαίνεται πως θα σε βοηθήσει να μειώσεις λίγο την ένταση της καθημερινότητας και να κατευνάσεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που κουβαλάς. Είναι καλή περίοδος για να κάνεις ενδοσκόπηση και να αναζητήσεις την ουσία και το βάθος στα πράγματα που σε περιβάλλουν και σε αφορούν άμεσα. Ίσως να μην είσαι τόσο αισιόδοξος , όπως συνήθως, αλλά αυτό δεν πρέπει να το εκλάβεις ως ανησυχητικό. Είναι μια φάση στη ζωή σου που ο προβληματισμός θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, σχέσεις και συναισθήματα. Πρέπει να βρεις το δικό σου νόημα της ζωής, έτσι ώστε να νιώσεις πιο ισορροπημένος και να απαλλαγείς από ότι σε κρατάει πίσω. Με την Αφροδίτη στις 12, τον Ερμή στις 19 και τον Ήλιο στις 20 να περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων,  ένα ζώδιο με διαίσθηση και ιδανικά, θα βρεις τις περισσότερες απαντήσεις από αυτές που ψάχνεις όσον αφορά στα ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Ενώ συνήθως λατρεύεις τα ταξίδια σε μακρινά μέρη που σου χαρίζουν ελευθερία, τώρα τα περισσότερα «ταξίδια» θα γίνουν μέσα σου, αναζητώντας τις πτυχές της ψυχής σου. Όσο και αν δυσκολευτείς το αποτέλεσμα θα σου προσφέρει αυτογνωσία και ικανοποίηση.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο αισθηματικός τομέας χρειάζεται λίγη προσοχή αυτό τον μήνα, ειδικά μέχρι και τις 18 του μήνα, που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Θα είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τα θέματα καρδιάς. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα βιώσει την ένταση των ημερών, καθώς θα νιώθεις την ανάγκη να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου. Κάθε κίνηση του συντρόφου σου πολύ εύκολα θα παρεξηγηθεί, για την ακρίβεια θα παρερμηνευτεί. Θα νιώθεις ότι η ελευθερία σου διακυβεύεται για αυτό και κάποιες φορές η αντίδρασή σου θα είναι υπερβολική. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και τις αποστάσεις αν χρειαστεί. Αλλά μην αφήνεις τον σύντροφό σου έξω από τη ζωή σου. Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθείς στις 19 τα πράγματα εξομαλύνονται σημαντικά. Ειδικά, εσύ που είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σκέψη μιας ρομαντικής σχέσης θα σε κάνει να σκιρτήσεις. Μέσα από στενή παρέα φίλων θα προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον και ζεστό.

 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο τομέας της καριέρας αναμένεται να είναι χαμηλά στη λίστα προτεραιοτήτων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Ακολούθησε έναν καλό προγραμματισμό και δούλεψε ως επαγγελματίας, έτσι ώστε να αποφύγεις τις αρνητικές συνέπειες από λάθη και παραλείψεις. Αν ψάχνεις για δουλειά, ωστόσο, φαίνεται ότι θα προκύψουν κάποιες καλές ευκαιρίες, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Στα οικονομικά, η κατάσταση είναι αρκετά καλή και φαίνεται ότι το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα. Όσον αφορά στις επενδύσεις, καλύτερα να τις αποφύγεις αυτό το μήνα ή να τις σκεφτείς πολύ καλά. Πρέπει να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους προτού κάνεις το μεγάλο βήμα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, τον Φεβρουάριο οι τομείς στους οποίους θα δεις ιδιαίτερες εξελίξεις αναμένεται να είναι εκείνοι της οικογένειας και της συναισθηματικής ανάπτυξης. Το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου επιστρατεύοντας την πνευματική δύναμη που κρύβεται μέσα σου. Αυτό θα σε βοηθήσει, κατ’ επέκταση, να αναπτύξεις και την καριέρα σου στο άμεσο μέλλον. Η προσωπική επιτυχία, καθώς και οι φιλοδοξίες θα είναι οι κύριοι στόχοι που θα προσπαθήσεις να κατακτήσεις με αστείρευτη ενέργεια και δυναμισμό. Μετά τις 19 του μήνα που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, θα νιώσεις την ανάγκη να επεκτείνεις τις γνώσεις σου πάνω σε έναν τομέα, λαμβάνοντας περαιτέρω εκπαίδευση και μαθαίνοντας νέες τεχνικές επικοινωνίας. Θα σου δοθούν άφθονες ευκαιρίες για να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σου. Όσον αφορά στον τομέα της υγείας ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά καλός και φαίνεται πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν αναζητάς μια καλύτερη στάση ζωής, καλό είναι να μελετήσεις τις αποφάσεις σου προτού ξεκινήσεις μια νέα διατροφή. Εν ολίγοις, ο μήνας αυτός φέρνει εξελίξεις και προσωπική ανάπτυξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή δεν αναμένεται ιδιαίτερα δραστήρια τον μήνα αυτό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 11, θα ενισχύσει την ελκυστικότητά σου και θα έχεις μια πολύ αξιαγάπητη εικόνα προς το άλλο φύλο. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα, αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν σε μια αισθηματική σχέση. Βέβαια, φαίνεται πως δεν θα την πάρεις και πολύ σοβαρά, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Φρόντισε τουλάχιστον να είσαι ειλικρινής με το εμπλεκόμενο πρόσωπο. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, η περίοδος θα είναι ευχάριστη χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ή εξελίξεις. Απόλαυσε τις στιγμές συντροφικότητας, αλλά να θυμάσαι να κρατάς και τις ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά φαίνεται πως είσαι ικανοποιημένος με την παρούσα κατάσταση στην επαγγελματική σου ζωή. Το ενδιαφέρον σου εντοπίζεται στο γεγονός ότι θέλεις να έχεις μια διασκεδαστική ζωή και να χτίσεις μια βάση που θα σου προσφέρει ακριβώς αυτό το πράγμα. Η εμφάνισή σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και εκεί θα ποντάρεις. Στην περίπτωση που αναζητάς εργασία να ξέρεις ότι έχεις καλές πιθανότητες, αλλά θα χρειαστεί να διατηρήσεις ένα άψογο, επαγγελματικό προφίλ στις συνεντεύξεις που θα προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα, η εργασιακή σου αμοιβή φαίνεται πως θα είναι και η μοναδική πηγή εσόδων, για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής και καλός διαχειριστής των χρημάτων σου. Οι επενδύσεις χρειάζονται προσοχή αυτό τον μήνα.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, τον μήνα αυτό , σύμφωνα με τις προβλέψεις, η ανεξαρτησία και η πρωτοβουλία θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι ο,τιδήποτε θελήσεις θα μπορέσεις να το κάνεις πράξη. Δεν εξαρτάσαι από καταστάσεις και πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Για αυτό και δεν θα χρειαστεί να προσαρμοστείς εσύ στα δεδομένα που σου καθορίζουν οι γύρω. Από την άλλη, ο περίγυρός σου θα είναι αρκετά υπάκουος σε αυτό που εσύ θέλεις ή με το οποίο προσπαθείς να τους επηρεάσεις. Η περίοδος αυτή, λοιπόν, είναι κατάλληλη για δράση και επιτυχία. Μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ειδικά κατά την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, δηλαδή μέχρι και τις 11 του μήνα.  Παράλληλα, θα έχεις την τάση να υποκύπτεις σε πράγματα που σου προκαλούν προσωπική ευχαρίστηση. Θα είσαι ακόμη, διατεθειμένος να ξοδέψεις χρήματα για να βελτιώσεις την εικόνα σου και για να κάνεις τον εαυτό σου ακόμη πιο ελκυστικό. Όσον αφορά σε θέματα υγείας φαίνεται ότι ακολουθείς ένα αρκετά καλό πρόγραμμα που σου επιτρέπει να μένεις μακριά από ασθένειες. Ωστόσο, να θυμάσαι να μην τραβάς τα σωματικά σου όρια ολοένα και πιο μακριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά φαίνεται πως με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 18 του μήνα θα διανύσεις μια πιεστική περίοδο. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με τον σύζυγο ή ακόμη περισσότερο με τα παιδιά αν είσαι γονιός. Φρόντισε να διαχειριστείς με λεπτότητα την έλλειψη κατανόησης που θα κάνει την εμφάνισή της και να την αντιμετωπίσεις δείχνοντας υπομονή, ανοχή και κάνοντας πολλές συζητήσεις. Κανένα πρόβλημα δεν θα είναι τόσο μεγάλο ώστε να μην μπορεί να λυθεί. Η σχέση σου μέσα από όλα αυτά θα καταφέρει στο τέλος να διατηρήσει την αρμονία της. Με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθείς από τις 19 και μετά θα διαπιστώσεις μια ιδιαίτερη βελτίωση ως προς την εικόνα που δίνεις, ενώ η γοητεία σου θα ενισχυθεί. Θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις νέες γνωριμίες, ειδικά αν είσαι μόνος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με το πλανητικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται τον μήνα Φεβρουάριο, στα επαγγελματικά σου θα είσαι ιδιαιτέρως φιλόδοξος. Θα προσπαθήσεις με στοχευμένες κινήσεις να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές. Παράλληλα, φαίνεται ότι η οικονομική επιτυχία θα είναι εξαιρετική αυτό το μήνα. Οι συνεργασίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο – τον σημαντικότερο ίσως- για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Οι συνεργασίες θα επενδύσουν στις ιδέες σου. Από την οικογένειά σου θα λάβεις, επίσης, μια πολύ σημαντική βοήθεια τις ημέρες που τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα με συνεργασία, αυτό μπορεί να γίνει μια μέρα μετά από την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, δηλαδή στις 15. Τότε θα ξεκινήσει μια περίοδος συνειδητοποίησης για εσένα και οι ενέργειές σου θα έχουν σημαντική ανταπόκριση και οφέλη σε μελλοντικό χρόνο.

 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός θα είναι πολύ καλός για την κοινωνική σου ζωή, καθώς ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 19 χαρίζει κέφι, ζωντάνια και μαγνητισμό που προσελκύει και νέα άτομα στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σου από τις 12 και μετά η οικογένεια και τα ζητήματα που την αφορούν θα κυριαρχούν, έναντι εκείνων που αφορούν την εργασία ή τις προσωπικές επιδιώξεις. Δεν θα είσαι διατεθειμένος να δώσεις προτεραιότητα στη δουλειά, γιατί η οικογένεια και ο συναισθηματικός σου κόσμος θα έχει περισσότερη σημασία για εσένα. Με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι και τις 18 του μήνα, η ανεξαρτησία σου θα είναι σημαντικότερη από ο,τιδήποτε άλλο. Ο λόγος των γύρω δεν θα έχει επίπτωση επάνω σου και δύσκολα θα «νερώνεις το κρασί σου» μόνο και μόνο για να γίνεις αρεστός σε κάποιους. Έτσι, θα καθοδηγείς τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο χωρίς να δείχνεις εξάρτηση στους άλλους. Οι καταστάσεις θα βρίσκονται υπό τον έλεγχό σου και ο,τιδήποτε επιδιώξεις θα συμβεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτός θα δοκιμάσει την σχέση σου και τις αντοχές σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 θα είναι ένα κομβικό σημείο, το οποίο θα σε θέσει σε έντονο προβληματισμό και θα σε κάνει να επιδιώξεις την ελευθερία, ίσως όχι με τόσο καλό τρόπο. Για αυτό φρόντισε να σκεφτείς καλά την συμπεριφορά που θα έχεις προς το άλλο σου μισό. Ίσως το συναίσθημά σου είναι υπερεκτιμημένο και οδηγηθείς θα σε υπερβολές που θα μετανιώσεις μετά. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες για να πάρεις αποφάσεις, να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να διευθετήσεις τα ζητήματα ανάμεσα στον σύντροφό σου κι εσένα. Με μια εκ βαθέων συζήτηση θα δεις ότι θα νιώσεις την ελευθερία που αναζητάς! Αν πάλι είσαι μόνος οι ευκαιρίες που θα έχεις να ξεκινήσεις μια σχέση θα είναι αρκετές. Όμως, φρόντισε να είσαι επιλεκτικός και προσεκτικός προτού ξεκινήσεις κάτι σοβαρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο τομέας της εργασίας θα σε απασχολήσει αρκετά και φαίνεται πως η οικογένειά σου και οι δικοί σου άνθρωποι θα σταθούν δίπλα σου προκειμένου να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η εξέλιξη της καριέρας θα συνδέεται στενά με την οικονομική σου βελτίωση αυτό τον μήνα. Όσο ο Ήλιος μένει στον Υδροχόο – μέχρι τις 19 δηλαδή- αξιοποίησε το διάστημα για να κάνεις δυναμικές κινήσεις με ευελιξία και εφευρετικότητα. Είναι καλή ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητές σου που τελευταία φαίνεται ότι έχουν αμφισβητηθεί. Στα οικονομικά θα έχεις και την στήριξη της οικογένειάς σου, οπότε δεν πρέπει να σε αγχώνει πιθανή δυσκολία που θα προκύψει.

 

 

 

 

Πηγή: www.myastro.gr