ΑΜΕΡΙΚΗ

ΑΜΕΡΙΚΗ

PLUTON TRAVEL AND TOURS

AMER                                                          pl

ΑΜΕΡΙΚΗ € 50 discount σε όσους κλείσουν μέχρι 28.04  

(New York / Las Vegas / San Fransisco / Los Angeles / Miami / Orlando /Bahamas)

Οργανωμένα, ημιοργανωμένα, ατομικά ή γαμήλια ταξίδια σε ένα προορισμό όνειρο ζωής για πολλούς. Στην Αμερική το γραφείο μας σας προσφέρει Ελληνόφωνο ξεναγό και μοναδικές εκδρομές. Κάθε πολιτεία της ένας καινούργιος κόσμος. Συνδυάστε την με τους καταρράκτες του Νιαγάρα στον Καναδά, τη Jamaica, ή την εξωτική Χαβάη.

 

  1. ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ € 50 discount σε όσους κλείσουν μέχρι 28.04

(Ριβιέρα Μάγια / Κανκούν Μεξικού.)

Οργανωμένα, ημιοργανωμένα, ατομικά ή γαμήλια ταξίδια στη Ριβιέρα Μάγια – Κανκούν του Μεξικό. Πανέμορφες παραλίες, μοναδικά ALL INCLUSIVE θέρετρα, ιστορία και πολιτισμός με τις πυραμίδες των Μάγια να κλέβουν την παράσταση. Ζήσε την περιπέτεια στα τεράστια θεματικά πάρκα, στην θάλασσα και την έντονη νυκτερινή ζωή. Aναχωρήσεις από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο.

 

  1. ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ € 50 discount σε όσους κλείσουν μέχρι 28.04

(Αγιος Δομίνικος)

Ολόχρονα οργανωμένα, ημιοργανωμένα, ατομικά ή γαμήλια ταξίδια στον Άγιο Δομίνικο όπου γυρίζεται το παγκόσμιο παιχνίδι Survivor! Νιώσε και εσύ την περιπέτεια και γίνε ένας SURVIVOR στις πανέμορφες κρυστάλλινες παραλίες στον Άγιο Δομίνικο. Ζήσε την περιπέτεια στο νησί των πειρατών που είναι εμπλουτισμένο με πανύψηλους κοκκοφοίνικες και φυσικά την ομορφιά της ζούγκλας και των καταρρακτών .Θαλάσσια σπορ, νυχτερινή ζωή, καζίνο, αλλά και ιστορία και κουλτούρα συνθέτουν το σκηνικό στο μαγικό αυτό νησάκι. Aναχωρήσεις από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο.