Προβλέψεις για το μήνα Μάη

Προβλέψεις για το μήνα Μάη

zo

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, οι προβλέψεις μιλούν για έναν εξαίσιο μήνα με εξαιρετική πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι, καθώς επίσης και οι προσωπικές επιθυμίες θα είναι τόσο σημαντικά για εσένα, όσο και οι οικογενειακοί δεσμοί ή οι συναισθηματικές πτυχές της ζωής σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι και τις 13 του μήνα θα μπορέσεις να έχεις την κυριαρχία και την ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις, στρέφοντας τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θα σε ικανοποιήσει. Με τον κυβερνήτη σου Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τις 15 οι επιλογές και η δράση σου χαρακτηρίζονται από σοφία και γνώση. Λαμβάνεις υπόψη τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας μάθει το μάθημά σου αξιολογείς καλύτερα τις καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 στρέφει τη ματιά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε ωθεί να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο σε αυτές. Πλησίασε περισσότερο τα μέλη της οικογένειάς σου με στόχο να ανακτήσεις την αρμονία στην σχέση σου με αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 19 και μετά με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να χαρακτηρίζεται από τρυφερότητα, στοργή και ζεστό συναίσθημα. Η σκληρότητα που θέλεις να δείχνεις υποχωρεί και τη θέση της παίρνει ένα πρόσωπο πιο γλυκό και τρυφερό. Είναι κατάλληλη εποχή να δείξεις την αγάπη στου στο ταίρι σου και να θυμηθείς και πάλι όσας σας ένωσαν εξ αρχής. Η συμπεριφορά θα είναι πολύ πιο καλή και το κλίμα ευχάριστο. Οι συγκρούσεις και η επιθετικότητα δεν θα έχουν θέση στην σχέση σου τις ημέρες αυτές, οπότε η βελτίωση θα είναι αισθητή και με το παραπάνω. Μπορείς να διασκεδάσεις με το άλλο σου μισό και να αντισταθμίσεις το άγχος της καθημερινότητας με ευχάριστες στιγμές προσωπική ευτυχίας. Εσύ που ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, μπορείς να προσελκύσεις το μελλοντικό σου σύντροφο δείχνοντας στοργή και προστατευτικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου ζωή θα είναι πολύ δραστήρια και ευχάριστη, ενώ η οικονομική σου κατάσταση θα είναι εξαιρετική καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σου δίνει τη δυνατότητα να συναναστραφείς με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις την καριέρα σου, αλλά και να βελτιώσεις την οικονομική σου θέση. Για αυτό φρόντισε να κάνεις επαφές και συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να παρουσιάσεις ιδέες και σκέψεις προς όφελος της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Όσον αφορά στα έξοδά σου θα έχεις τη δυνατότητα να τα περιορίσεις καθώς δεν αναμένονται απρόοπτα. Έχε κατά νου, όμως, ότι θα χρειαστεί να δώσεις χρήματα για να στηρίξεις την συναισθηματική και επαγγελματική σου ζωή. Μην τα τσιγκουνευτείς στους τομείς αυτούς, γιατί θα σε βοηθήσουν να φέρεις τα αποτελέσματα που ελπίζεις!

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, οι προβλέψεις για το μήνα Μάιο δίνουν πολύ καλές προοπτικές για τον τομέα της υγείας, ενώ όσον αφορά στην καριέρα, στα οικονομικά και στις σχέσεις αναμένεται αξιοσημείωτη πρόοδος. Η οικογενειακή ευτυχία και η συναισθηματική ισορροπία θα είναι πιο σημαντικά για εσένα, απ’ ότι οι επαγγελματικοί στόχοι ή η επιτυχία σε άλλους τομείς. Είναι η Αφροδίτη, που ως κυβερνήτης σου, σου ωθεί να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να δώσεις σταθερότητα σε ό,τι σχετίζεται με τις ανάγκες του σπιτιού καθώς από τις 19 και μετά θα κινείται στον Καρκίνο. Η δουλειά θα έρθει σε δεύτερη μοίρα εκ των πραγμάτων. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 15, οι σχέσεις σου με τους γύρω σου περνούν σε μια νέα φάση. Με τον Ερμή στον Κριό μέχρι τις 13 του μήνα, η σκέψη σου αποκτάει πρακτικό υπόβαθρο και ψάχνεις να βρεις λύσεις που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη στην πράξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα έχεις την χαρά να βιώσεις πιο ευχάριστες στιγμές στο οικογενειακό σου περιβάλλον και η ατμόσφαιρα εκεί θα γίνει πιο γαλήνια. Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο με το οποίο θα κάνεις κοινά βήματα στη ζωή σου, μπορείς να ελπίζεις ότι ο μήνας αυτός θα σου δώσει την ευκαιρία να το συναντήσεις από τις 15 και μετά που ο Ουρανός μπαίνει στο ζώδιό σου. Ο πλανήτης αυτός φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου που σίγουρα θα σου δώσουν ικανοποίηση. Επιδιώκοντας να περάσεις καλά θα μπορέσεις να συναντήσεις πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα τα οποία θα προσελκύσεις με την γοητεία και την θετική σου αύρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ουρανός που μπαίνει στο ζώδιό σου είναι αυτός που θα φέρει σημαντικές ανατροπές και στην επαγγελματική σου ζωή από τις 15 και μετά. Αν ψάχνεις για δουλειά, η περίοδος αυτή είναι ικανή να σου προσφέρει αυτό που ζητάς εδώ και καιρό. Βέβαια, θα πρέπει να δώσεις την δέουσα προσοχή αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά και να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να καθορίσει τις επιλογές σου. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου από τις 13 μέχρι τις 30 του μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από την αύξηση πωλήσεων. Οι εμπορικές συναλλαγές ευνοούνται, ενώ οι συναντήσεις με συνεργάτες και πελάτες μπορούν να έχουν θετική έκβαση για τα οικονομικά σου συμφέροντα.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η καριέρα και η υγεία σου θα βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα τον μήνα αυτό. Από την άλλη, όμως, θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και να προσέξεις περισσότερο τον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών σου που θα υποστούν πίεση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 19 θα στρέψεις την προσοχή σου στη βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων καθώς επίσης και στην βελτίωση της επαγγελματικής σου ζωής. Είναι ένα διάστημα που αξίζει να το εκμεταλλευτείς για να κάνεις τα πράγματα πιο ικανοποιητικά. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις 13, η επικοινωνία σου χαρακτηρίζεται από παρόρμηση και πάθος. Μέσω του λόγου μπορείς να αγωνιστείς για τα πιστεύω σου και να δώσεις υλική υπόσταση στα σχέδιά σου. Με το πέρασμα του κυβερνήτη σου στον Ταύρο, η σκέψη και η επικοινωνία σου θα είναι πιο σταθερή και θα επιζητάς την αρμονία. Η Νέα Σελήνη στις 15 στον Ταύρο, θα είναι ένα κομβικό σημείο για τον τομέα των σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την ανάδρομη πορεία του Δία στον Σκορπιό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, ο μήνας αυτός δεν πρόκειται να φέρει τις εξελίξεις που θέλεις, καθώς τα πράγματα κινούνται πολύ αργά. Χρειάζεται υπομονή μέχρι να έρθει η στιγμή που λαχταράς. Αν πάλι σκέφτεσαι το ενδεχόμενο για μια νέα σχέση, οι προσδοκίες σου θα έπρεπε να είναι περιορισμένες, γιατί αυτή τη στιγμή το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Μπορείς να περάσεις καλά, αλλά μέχρι εκεί. Μην κάνεις ακόμη μακροπρόθεσμα σχέδια. Ίσως καλύτερα να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί καλύτερα τί αναζητά από μια μελλοντική σχέση και να προετοιμαστείς για αυτήν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά από ο μήνας αυτός αναμένεται αρκετά ευνοϊκός και θα μπορέσεις να πετύχεις αρκετούς από τους επαγγελματικούς σου στόχους χάρη στην αυξημένη σου ενέργεια. Στην περίπτωση που ψάχνεις δουλειά, ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά βοηθητικός για να κάνεις σημαντικά βήματα στην προσπάθειά σου και –γιατί όχι;- να βρεις και την δουλειά που θα σε ικανοποιήσει. Όσον αφορά στα οικονομικά, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Περισσότερο ουδέτερες είναι οι επιρροές, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες προς το παρόν.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ο Μάιος αναμένεται εξαιρετικός για τα οικονομικά, τα επαγγελματικά και τα θέματα υγείας. Οι κοινωνικές σου σχέσεις και ότι αφορά στην κοινωνική σου εικόνα θα επικρατήσουν σε σχέση με τα αισθηματικά. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 19 του μήνα, θα σε απασχολήσει πολύ η καριέρα και η επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Με την εύνοιά της θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο και με τον τρόπο αυτό να κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Βέβαια, τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο, για αυτό μην περιμένεις ότι θα σου χαριστεί κάτι χωρίς προσπάθεια. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου, κρύβονται και εκείνες που έχεις ως προς την προσωπική σου ζωή. Για αυτό μην τις ξεχνάς και προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Η στήριξη των προσώπων που σε περιβάλλουν, θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις, οπότε μην αποτραβιέσαι από εκείνους που σε βοηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις η σχέση σου με τον σύντροφό σου φαίνεται πως θα χαρακτηρίζεται περισσότερο από το πάθος, παρά τον ρομαντισμό. Είναι ο Ερμής στον Κριό που σε κάνει να εκφράζεις την παθιασμένη σου πλευρά και να αναζητάς από τον σύντροφό σου την ικανοποίηση. Το ταίρι σου από την άλλη φαίνεται ότι ψάχνει να βρει την καλοπέραση μέσα από τα υλικά αγαθά, πράγμα που μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση. Οι κοινές εμφανίσεις και η συναναστροφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την ισορροπία. Εσύ που είσαι μόνος φαίνεται ότι τον μήνα αυτό θα αναζητήσεις το ρομαντισμό μέσα από φιλίες ή παλιές γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία ο μήνας αυτός θα κυλήσει έντονα, καθώς πολλά πράγματα θα συμβαίνουν παράλληλα. Μην απογοητεύεσαι για αυτό, γιατί μέσα από όλη αυτή την προσπάθεια έχεις να κερδίσεις πολλά, τόσο ως προς την θέση σου στην εργασία, όσο και ως προς τις οικονομικές σου απολαβές. Η σχέση σου με τους ανωτέρους και με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι θα χαρακτηρίζονται από αρμονία, χάρη στην επιρροή της Αφροδίτης από τις 19 και μετά που θα κινείται στο ζώδιό σου. Ως προς τα οικονομικά τα νέα είναι καλά, γιατί φαίνεται ότι θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου.

 

Λέων

Φίλε Λέων, ο μήνας αυτός προβλέπεται εξαιρετικός για τον τομέα των οικονομικών και της καριέρας. Από την άλλη ο τομέας των σχέσεων και της υγείας απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς. Με τον Ουρανό στον Κριό μέχρι τα μέσα του μήνα η ανεξαρτησία και η ελεύθερη βούληση ενισχύονται. Με τις κατάλληλες κινήσεις μπορείς να ασκήσεις επιρροή στα πρόσωπα που θέλεις και να στρέψεις την εξέλιξη των πραγμάτων προς τα εκεί που σε συμφέρει. Όσον αφορά στην κοινωνική σου ζωή, φαίνεται ότι δεν θα βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την παραμελήσεις πλήρως. Τα πράγματα γενικότερα θα προχωρήσουν με τον τρόπο που θέλεις, αλλά με αργό ρυθμό. Η καριέρα, η οικογένεια και η πνευματικότητα, είναι το τρίπτυχο των ενδιαφερόντων σου. Ένα ταξίδι εκτός χώρας είναι , επίσης, πιθανό να προκύψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου με τον σύζυγο ή τον σύντροφό σου αναμένεται τεταμένη. Ο σύντροφός σου ψάχνει την προσωπική ελευθερία και ίσως οδηγηθεί σε ενέργειες που δεν θα σου αρέσουν. Για χάρη της αρμονίας πρέπει να εξασκήσεις την υπομονή σου και να δείξεις την ικανότητά σου να ελίσσεσαι όταν αυτό χρειαστεί. Ένας χωρισμός είναι πολύ εύκολο να συμβεί τον μήνα αυτό, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο. Εσύ που είσαι μόνος την περίοδο αυτή, να ξέρεις ότι θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να αλλάξεις τα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή σου αυτή την στιγμή. Θα μπορέσεις να βγεις ραντεβού, να κάνεις γνωριμίες, ακόμη και να γνωρίσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο. Μην περιμένεις, όμως, μακροπρόθεσμη ισχύ σε αυτό που θα ξεκινήσει την περίοδο αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά μετά τις 16 που ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο. Η δράση σου χαρακτηρίζεται από ευρηματικότητα και δημιουργικότητα. Οι ενέργειες που θα κάνεις θα έχουν στόχο και αποτέλεσμα. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19, η γοητεία σου μαγεύει τον συνομιλητή και σου δίνει πλεονέκτημα σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Ως προς τα οικονομικά, ο μήνας αυτός θα κυλήσει πολύ καλά για το ζώδιό σου. Έχεις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου.

 

Παρθενος

Φίλε Παρθένε, ο Άρης κινείται στον Αιγόκερω μέχρι και τις 15 του μήνα. Οπότε αυτό σημαίνει για εσένα ότι μπορείς να κάνεις μεγάλα και σημαντικά ταξίδια, όπως επίσης να έχεις επιτυχία σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με την εκπαίδευση, είτε είσαι από την πλευρά του σπουδαστή, είτε του εκπαιδευτικού. Η πνευματικότητα και η αισθηματική σου ζωή ενισχύονται χάρη στην είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 13 του μήνα. Ειδικά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 15, ξεκινάει μια νέα περίοδος που θα είναι ευνοϊκή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, σε επαγγελματικά και προσωπικά. Κλείσε τους παλιούς λογαριασμούς με πρόσωπα που είναι τοξικά για εσένα και φρόντισε να ανοίξεις νέους κύκλους επαφών. Λίγη προσοχή χρειάζεται στα τέλη του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Τοξότη στις 29, γεγονός που φέρνει επιπολαιότητα και ασυνέπεια. Η τάση για αναζήτηση εύκολου χρήματος δεν βγαίνει σε καλό, για αυτό απόφυγέ το.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο κυβερνήτης σου Ερμής, κινείται στον Κριό μέχρι τις 13 του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι η επικοινωνία και η δράση σου χαρακτηρίζεται από τρομερή ενέργεια, επιθετικότητα και αυθορμητισμό. Είναι καλό να είσαι ξεκάθαρος με τον σύντροφό σου, αλλά θα υπάρξουν στιγμές που ο λόγος σου θα είναι αιχμηρός, με αποτέλεσμα την άσκοπη σύγκρουση. Κάνε στην άκρη τον εγωισμό και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Άκουσε τις ανάγκες του συντρόφου σου και μην φέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδί. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο στις 19 του μήνα, η σχέση αποκτάει νέες ισορροπίες και καλύτερες προοπτικές

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δυναμικά από τις 21 και μετά. Ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους ενισχύοντας την ικανότητά σου να επικοινωνείς και να ελίσσεσαι αποτελεσματικά. Οι διαπραγματεύσεις θα είναι ευνοϊκότερες για εσένα, ενώ συμβόλαια και συμφωνίες μπορούν να οριστικοποιηθούν. Αν επιδιώκεις την αύξηση των πωλήσεων, η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15, νέες συνεργασίες ξεκινούν, για αυτό φρόντισε να βάλεις γερά θεμέλια. Τα οικονομικά φαίνεται πως θα δουν καλύτερες ημέρες και θα μπορέσεις και εσύ να νιώσεις μια σχετική ανακούφιση.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ο Μάιος αναμένεται εξαιρετικός μήνας για τον τομέα των αισθηματικών σχέσεων, της υγείας και της καριέρας. Τα οικονομικά ίσως σε δυσκολέψουν λίγο, αλλά μην βιαστείς να αγχωθείς. Φρόντισε, ωστόσο, να δώσεις εξίσου την ίδια σημασία, τόσο στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, όσο και στις οικογενειακές σου. Με τον Ερμή στον Κριό για το πρώτο δεκαπενθήμερο περίπου, έχεις μια τάση για εξωστρέφεια, επικοινωνία και κοινωνικές συναναστροφές. Θα πρέπει , όμως, να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου, όχι μόνο στις δικές σου ανάγκες, αλλά και σε εκείνες των αγαπημένων σου προσώπων. Η οικονομική σου πρόοδος θα σε απασχολήσει αρκετά, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους μέχρι τις 19. Θα χρειαστεί να κοπιάσεις για να κάνεις επαφές και σχέδια που θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέσα από συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν αισιόδοξες εξελίξεις. Ανάμεσα σε όλα αυτά η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29, δημιουργεί μια σχετική αναστάτωση που σχετίζεται με τα οικονομικά και την τύχη. Η ημέρα αυτή δεν είναι καλή για οικονομικές συζητήσεις ή αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτός έχει πλούσιο συναίσθημα και τρυφερότητα. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί καθώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σε κάνει να βλέπεις πιο συναισθηματικά τη σχέση σου. Θα θελήσεις να πλησιάσεις τον σύντροφό σου ουσιαστικά και να περάσεις ποιοτικότερο χρόνο μαζί του. Η αγάπη θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ζωτικότητας, για αυτό την αναζητάς διακαώς ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση. Είναι καλή στιγμή να συναναστραφείς με κόσμο και να αφήσεις τη γοητεία σου να προσελκύσει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες για τον μήνα αυτό. Θα έχεις την βοήθεια και την στήριξη των μελών της οικογένειάς σου, έτσι ώστε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Βέβαια, από την άλλη τα έσοδά σου δείχνουν μια μικρή μείωση. Ωστόσο, η τάση αυτή εξισορροπείται από την οικονομική στήριξη που θα λάβεις από τον σύντροφο ή τον σύζυγό σου. Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω ευθύνεται για την οικονομική αυτή δυσκολία, για αυτό αξιοποίησε την ευστροφία σου για να ανταπεξέλθεις χωρίς προβλήματα.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, για τον μήνα Μάιο θα πρέπει να δώσεις λίγη προσοχή σε θέματα υγείας και να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου. Από την άλλη, η επαγγελματική ζωή, τα οικονομικά και οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν θα βρίσκονται σε πολύ καλή φάση. Τα ζητήματα της εργασίας θα σε απασχολήσουν πολύ και θα χρειαστεί να δώσεις πολλή από την ενέργειά σου στον τομέα αυτό δεδομένου ότι ο Δίας που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου δεν βοηθάει και πολύ. Όσον αφορά στα άτομα που σε περιβάλλουν, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τις ανάγκες τους ή τα προβλήματά τους. Το γεγονός αυτό θα τραβήξει την προσοχή σου και θα σε κάνει να νιώσεις αρκετά χρήσιμος. Με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η αυτοπεποίθησή σου περιορίζεται για αυτό και στρέφεις την προσοχή σου στην ικανοποίηση των αναγκών των γύρω σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 του μήνα, μια νέα εποχή ξεκινάει για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτός δεν αναμένεται ιδιαίτερα καθοριστικός, καθώς οι εξελίξεις θα είναι λιγοστές. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στην επαγγελματική σου ζωή, ειδικά εσένα που η προσωπική σου ζωή κινείται σε μοναχικά μονοπάτια. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα λείψει το παιχνίδι και το φλερτ. Η γοητεία σου θα είναι αρκετά έντονη και σου δίνει πλεονέκτημα για να περάσεις όμορφα. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι υπάρχει σταθερότητα και μια σχετική ρουτίνα που σου δίνει το αίσθημα της ασφάλειας. Απόλαυσέ το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου δραστηριότητα θα είναι έντονη το μήνα αυτό και θα πρέπει να περιμένεις ιδιαίτερες εξελίξεις. Παρά την ανάδρομη κίνηση του Δία στο ζώδιό σου, αναμένονται γεγονότα που διαμορφώνουν νέα δεδομένα και θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση. Τα έσοδά σου αναμένονται αυξημένα τον μήνα αυτό, ενώ επενδυτικές κινήσεις που θα κάνεις θα έχουν πολύ καλές απολαβές ως αντάλλαγμα. Μετά τις 19 που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, μπορείς να αξιοποιήσεις τις καλές σου σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες για να αυξήσεις την εμπορική σου δραστηριότητα και γενικότερα να κερδίσεις περισσότερα χρήματα.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη,  το σημαντικότερο γεγονός του μήνα είναι η Πανσέληνος στις 29 που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου. Τις ημέρες αυτές θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου και να επαναξιολογήσεις τα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή σου. Μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει είσαι πιο προσεκτικός σε ζητήματα καρδιάς και καριέρας που φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσουν μικρά εμπόδια. Τα οικονομικά και η υγεία θα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, πράγμα που θα σου δώσει τη δύναμη να διαχειριστείς κάθε δυσκολία. Το σπίτι και η οικογένεια θα σε απασχολήσουν αρκετά μέχρι και τις 21. Με τον Ήλιο να κινείται στον Ταύρο θα έχεις την τάση να ασχοληθείς με τη σχέση που έχεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να την βελτιώσεις όσο περισσότερο μπορείς. Στόχος σου είναι η επίτευξη αρμονίας και σταθερότητας. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε «γεμίσει» περισσότερο. Μετά τις 21 που ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους, ενισχύεται η εξωστρέφειά σου και ασχολείσαι περισσότερο με το κοινωνικό σου πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να εναρμονίσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις με εκείνες του συζύγου ή του συντρόφου σου. Θα υπάρχει έντονη διαφοροποίηση των δικών σου «θέλω» και αυτό θα δυσκολέψει πολύ το ταίρι σου ώστε να σε κατανοήσει. Φρόντισε να είσαι πιο αποφασιστικός και ξεκάθαρος προκειμένου να κάνεις τα πράγματα πιο βατά και για τις δυο πλευρές. Σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν για την πορεία της σχέσης καλό είναι να αποφευχθούν για τον μήνα αυτό. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους που ψάχνεις να βρεις το ταίρι σου, έχεις πιθανότητες να κάνεις μια νέα σχέση, αλλά δεν φαίνεται να είναι καρμική. Μπορείς να περάσεις , όμως, καλά για όσο εσύ θελήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Όσο ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, δηλαδή μέχρι τις 16 του μήνα, μπορείς να κινηθείς αρκετά δυναμικά στην εργασία χρησιμοποιώντας τη σοφία από τα λάθη του παρελθόντος. Από εκεί και πέρα, όμως, φαίνεται ότι η σκέψη σου στα επαγγελματικά δεν θα είναι και πολύ ρεαλιστική, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς την τάση αυτή και να κινηθείς πιο πρακτικά και απλά, χωρίς να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια. Μετά τις 21 που ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους, καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδα, γιατί θα έχεις ροπή στη σπατάλη και σίγουρα αυτό δεν θα σου βγει σε καλό αν δεν το κοντρολάρεις.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ο Μάιος θα σε βοηθήσει σημαντικά όσον αφορά στον οικονομικό τομέα. Ό,τι αφορά όμως, στην καριέρα, στην υγεία και στις αισθηματικές σχέσεις, θα χρειαστεί να καταβάλεις λίγη παραπάνω προσπάθεια. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις και η συναισθηματική σου ισορροπία θα είναι πολύ σημαντικές για εσένα και θα αποτελέσουν κύρια επιδίωξή σου. Με τον Κρόνο να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητα που θα κληθείς να διαχειριστείς. Φρόντισε, επίσης, να διατηρήσεις ισορροπία μεταξύ των δικών σου αναγκών και εκείνων που σου επιβάλλουν οι γύρω σου. Μέχρι τις 21 που ο Ήλιος κινείται στον Ταύρο, μπορείς να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου, να κάνεις ανάλαφρες συζητήσεις με φίλους και να διασκεδάσεις γενικότερα χωρίς τύψεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στον τομέα των σχέσεων, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε οικογενειακές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου σχέση διανύει μια περίοδο ρουτίνας που θα σου εξασφαλίσει και μια σχετική ησυχία. Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς με προβλήματα και μπερδέματα. Μπορείς, όμως, να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και ειδικά στην περίπτωση που επιδιώξεις να κάνετε κοινή έξοδο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνος ακόμη και επιθυμείς να περάσεις καλά με μια νέα γνωριμία, ο μήνας αυτός μπορεί να σου προσφέρει αυτό που ζητάς. Για αυτό φρόντισε να το απολαύσεις χωρίς να περιμένεις κάτι πιο μόνιμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εργασία δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές σου τον μήνα αυτό, ενώ η οικογένειά σου φαίνεται πως θα σε στηρίξει στις όποιες πρωτοβουλίες αναλάβεις στα επαγγελματικά. Έτσι, θα οδηγηθείς σε βελτίωση της επικρατούσας κατάστασης στον χώρο εργασίας. Μια πιο έντονη δραστηριοποίηση αναμένεται μετά τις 21 που ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους. Με την επιρροή αυτή θα έχεις καλύτερη επικοινωνιακή ικανότητα και φαίνεται ότι θα καταφέρεις να κάνεις έξυπνα και αποτελεσματικά σχέδια για το μέλλον. Τα οικονομικά από την άλλη θα διανύουν μια καλή περίοδο όσο ο Ήλιο κινείται στον Ταύρο – μέχρι τις 21- καθώς θα κινείσαι με περισσότερη αρμονία και σταθερότητα. Οι υπερβολές αποφεύγονται και έτσι μπορείς να κάνεις και κινήσεις επέκτασης.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ο μήνας αυτός δεν αναμένεται ούτε δύσκολος, αλλά ούτε και ιδιαίτερα ευεργετικός. Όλοι οι τομείς θα βρίσκονται σε ισορροπία. Βέβαια, προτεραιότητα θα αποτελεί το σπίτι και η οικογένεια έναντι της καριέρας και της κοινωνικής σου ζωής. Αυτό έχει να κάνει με την Αφροδίτη που περνάει στον Καρκίνο στις 19 του μήνα και δίνει έμφαση στις οικογενειακές και συναισθηματικές σχέσεις. Όσον αφορά στα σχέδια που έχεις για τα επαγγελματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να τα επανεξετάσεις και να τα αναδομήσεις βάζοντάς τα σε πιο γερές και πρακτικές βάσεις. Με τον Ουρανό στον Κριό μέχρι και τα μέσα του μήνα να ξέρεις ότι η ανεξαρτησία σου θα είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ ευρηματικές σκέψεις θα σε οδηγήσουν σε επιτυχημένα μονοπάτια. Με μια μεγάλη ιδέα εξάλλου, μπορεί να ξεκινήσει και μια μεγάλη ανατροπή. Μην ξεχνάς ότι είσαι το ζώδιο των μεγάλων και ονειροπόλων αλλαγών. Με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σου μετά τα μέσα του μήνα θα έχεις αυξημένη δραστηριότητα και πιο φορτωμένο πρόγραμμα από επιλογή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19 του μήνα να ξέρεις ότι μπορείς να περάσεις πολύ ευχάριστα στην προσωπική σου ζωή. Μέσα από την σχέση αναζητάς τη διασκέδαση και την καλοπέραση. Όσο η τάση αυτή χαλιναγωγείται από κάποια όρια είναι η ιδανική κατάσταση, αν όμως, ξεφύγει από αυτά να ξέρεις ότι η γεύση που θα σου αφήσει θα είναι μάλλον πικρή. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, έτσι ώστε να γεφυρώσετε και το χάσμα που δημιουργεί η τρέλα της καθημερινότητας. Για εσένα που πορεύεσαι ακόμη μόνος, η αγάπη θα σε βρει εκεί που θα διασκεδάζεις και θα περνάς καλά χωρίς δεύτερες σκέψεις.

 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα κυλήσουν καλά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Αυτό θα σου αφήσει χρόνο να αξιολογήσεις την πρόοδο που έχεις κάνει μέχρι τώρα και να βρεις τις σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Έτσι η καριέρα σου θα κάνει βήματα προόδου στο μέλλον. Οι προβλέψεις για τα οικονομικά λένε ότι αναμένονται με θετικό πρόσημο, ειδικά μέχρι τις 21 του μήνα που ο Ήλιος θα κινείται στον Ταύρο. Θα έχεις τη σύνεση να κινείσαι με σταθερότητα αποφεύγοντας τις υπερβολές. Από εκεί και πέρα, όμως, φαίνεται ότι θα υπάρχει μια τάση για σπατάλη που πρέπει να ελέγξεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15, νέες συνεργασίες αναμένεται να σου χαρίσουν σημαντικά κέρδη μακροπρόθεσμα.

 

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, ο μήνας Μάιος σε καλεί να διαχειριστείς τον χρόνο και την προσοχή σου, μοιράζοντάς τα σε ίσα μέρη ανάμεσα στους τομείς της ζωής σου. Και τα επαγγελματικά και τα προσωπικά θα χρειαστούν χρόνο και ενέργεια που δεν πρέπει να παραλήψεις να αφιερώσεις. Παράλληλα, η συναισθηματική αντοχή που θα έχεις θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό σύμμαχο στις προσπάθειές σου. Με τον Ποσειδώνα να κινείται στο ζώδιό σου βρίσκεσαι σε μια φάση που η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και σε βοηθάει να διαχειριστείς αποτελεσματικά τα προβλήματα. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Καρκίνο στις 19, φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο πρόθυμος να ασχοληθείς με την οικογένεια και την αισθηματική σου ζωή με στόχο να κάνεις τα πράγματα καλύτερα στους τομείς αυτούς.  Ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό δεν ευνοεί την τύχη σου όσο θα ήθελες, αλλά δεν φαίνεται να σου δημιουργεί και ιδιαίτερα προβλήματα στην καθημερινότητα.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός το μήνα αυτό όσον αφορά στις υποσχέσεις που δίνεις και ειδικά στα μέλη της οικογένειάς σου. Η διατήρηση της συναισθηματικής και της οικογενειακής ηρεμίας θα είναι εξέχουσας σημασίας για εσένα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα αμελήσεις. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19 η επικοινωνία είναι συνεχής και θα πιάσεις τον εαυτό σου να μοιράζεται πολλά περισσότερα με το ταίρι σου από ό,τι συνήθως. Έχεις ανάγκη να έρθεις σε επαφή μαζί του, μιλώντας για σημαντικά και ασήμαντα γεγονότα της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την εξωστρέφεια αυτή για να γνωρίσεις καλύτερα το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως θα κυλήσει ευχάριστα το μήνα αυτό και μάλιστα οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους  ή τους ανωτέρους θα χαρακτηρίζονται αρμονικές. Μην το σκέφτεσαι, λοιπόν, και προσπάθησε να διεκδικήσεις μέσα από διπλωματικές συζητήσεις πράγματα και καταστάσεις που πιστεύεις ότι αξίζεις. Μια αύξηση μισθού, μια καλύτερη θέση, πιο ενδιαφέρουσες αρμοδιότητες… Στα οικονομικά, οι προοπτικές που προσφέρονται για αύξηση των εσόδων θα προέλθουν από τις γνωριμίες που έχεις. Μέσα από αυτές θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και τελικά να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Είναι, επίσης, πίθανο να λάβεις χρήματα που δεν περίμενες από άγνωστες πηγές. Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την τύχη σου;

 

 

Πηγή: myastro.gr