Προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Κριός

Φίλε Κριέ, ο Ήλιος και ο Άρης θα κυριαρχήσουν επάνω σου τον μήνα Ιούνιο. Αυτό σημαίνει ότι οι γενικότερες τάσεις που κουβαλούν θα έχουν άμεση επιρροή επάνω σου. Θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά, αλλά όχι επάνω στους τομείς που θεωρούσες αναμενόμενο. Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά και θα έχει ανθηρά αποτελέσματα, αλλά μην αγνοήσεις την γνώμη των γύρω σου που σε αποτρέπουν από το να επενδύσεις όλο σου το χρόνο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Με την επιρροή του Άρη –του κυβερνήτη σου- θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις πράξη ο,τιδήποτε σκεφτείς, χωρίς να μπορεί κάτι να σε σταματήσει. Φρόντισε μόνο να αποδεχθείς ότι υπάρχουν και άλλοι γύρω σου που μπορούν να τα πάνε καλύτερα από εσένα. Ο μήνας αυτός θα σου δώσει την ευκαιρία να κατανοήσεις και να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα, να οργανωθείς και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Η οικογενειακή ζωή θα απαιτήσει την προσοχή σου και ειδικά τα πρόσωπα που θεωρείς ότι μπορούν να τα πάνε καλά και χωρίς τη δική σου βοήθεια. Προσπάθησε να κατανοήσεις τα έμμεσα μηνύματα που σου στέλνουν. Η ενεργητικότητα που θα κουβαλάς όλο αυτό το διάστημα θα είναι κάποιες φορές υπερβολική, για αυτό πρέπει να ελέγξεις την υπερβολή στην συμπεριφορά σου.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, ο μήνας αυτό θα είναι πολύ δυναμικός για εσένα, αν και φαίνεται ότι οι καταστάσεις θα έχουν τη δύναμη να σε κατευθύνουν ανάλογα με τις πλανητικές επιρροές. Στην περίπτωση που βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλημμα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί δεν έχεις ξεκάθαρη οπτική ή κρίση που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σωστά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να στραφείς σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα για να σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να δεις μέσα σου και να αποκτήσεις μια πιο σφαιρική οπτική. Μόνο έτσι θα κάνεις επιλογές που θα ικανοποιήσουν εσένα. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο η αισθηματική και οικογενειακή σου ζωή δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες διακυμάνσεις και απρόοπτα. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να είσαι σαφής με τα λόγια σου και να μην αφήνεις πράγματα να αιωρούνται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας με προοπτικές για τα επαγγελματικά σου. Τα επιτυχημένα αποτελέσματα που μπορείς να καταφέρεις συνδέονται άρρηκτα με τις κινήσεις που έκανες όλο το προηγούμενο διάστημα ή τους προηγούμενους μήνες. Αν έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις κάτι πολύ σημαντικό, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις το χρόνο σου μακριά από όλα. Ίσως πρέπει να κάνεις λίγες ημέρες διακοπές. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανασυνταχθείς, να ηρεμήσεις και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Αν πάλι η εναλλακτική αυτή είναι αδύνατη, φρόντισε να περιορίσεις τις υπερβολικές ώρες εργασίας. Στην περίπτωση που όλο το προηγούμενο διάστημα δούλευες επάνω σε ένα εγχείρημα και ακόμη δεν έχεις φτάσει στην ολοκλήρωση, πάρε λίγο χρόνο, επιβραδύνοντας τους ρυθμούς που σε έχουν εξουθενώσει! Τα οικονομικά φαίνεται πως σταθεροποιούνται σιγά σιγά. Φρόντισε μόνο να μην γίνεις υπερβολικά «σφιχτός» με τις πληρωμές που πρέπει να γίνουν.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ο Ιούνιος φαίνεται ότι θα λειτουργήσει αρκετά ευεργετικά για το δικό σου ζώδιο. Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται στον τομέα των σχέσεων και των διαπροσωπικών σου επαφών. Είναι καλή περίοδος για να επενδύσεις σε νέες επαφές και να θέσεις γερές βάσεις. Έχε, όμως, κατά νου ότι δεν είναι ακόμη ώριμη η κατάσταση για μια νέα αισθηματική σχέση. Χρειάζεται λίγη δουλειά προτού προχωρήσεις. Δώσε στον χρόνο το περιθώριο να λειτουργήσει υπέρ σου. Όσον αφορά στα νέα ξεκινήματα καλό είναι να τα αναβάλλεις για λίγο και να περιοριστείς σε ενασχολήσεις ρουτίνας. Ασχολήσου με πρακτικά, καθημερινά ζητήματα που δεν απαιτούν από εσένα ιδιαίτερη σκέψη. Επίσης, είναι καλό να βγάλεις την πίεση από την ζωή σου, όσο αυτό είναι δυνατόν. Μην πιέζεις τον εαυτό σου υπερβολικά, γιατί το φορτίο που θα βάλεις στις πλάτες σου θα γίνει ασήκωτο. Ο μήνας αυτός δεν αναμένεται να φέρει κοσμογονικές αλλαγές, αλλά σίγουρα κάποια αξιοσημείωτα γεγονότα με βαρύνουσα σημασία θα ανοίξουν τον δρόμο για μελλοντικές εξελίξεις.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή θα διανύσει έναν ικανοποιητικό μήνα, μιας και οι ανθρώπινες σχέσεις σου επιδέχονται θετικής επιρροής και βελτίωσης. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο μήνας που θα δώσει οριστικές λύσεις σε μεγάλα προβλήματα της προσωπικής σου ζωής. Είναι επίσης, ένας μήνας που θα νιώσεις ότι αυτό που δεν μπορείς να ελέγξεις, μπορείς απλά να το αφήσεις να εξελιχθεί. Δεν έχεις την εσωτερική ανάγκη να κοντρολάρεις και να δώσεις κατεύθυνση στις εξελίξεις. Αφήνεσαι πιο εύκολα στη μοίρα και στην τύχη, ακόμη και αν οι εξελίξεις δεν είναι οι ιδανικές. Βιώνεις την καθημερινότητα όπως αυτή έρχεται, χωρίς εγωισμό και χωρίς απαιτήσεις που δημιουργούν εμμονές. Έτσι, θα καταφέρεις να γευτείς τις απλές στιγμές με τον σύντροφό σου και να νιώσεις βαθιά και ουσιαστική ικανοποίηση από την συντροφικότητα. Μια σημαντική συμβουλή για εσένα είναι να μην επηρεάζεσαι από την γνώμη των γύρω σου στις αποφάσεις σου, όποια και αν είναι η συναισθηματική σου κατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά τον μήνα αυτό καλό είναι να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου και να προσπαθήσεις να ανασυγκροτηθείς. Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει και πολύ, οπότε είναι μάταιο να παλεύεις νύχτα-μέρα για το ακατόρθωτο. Προσπάθησε να έχεις ένα μέτρο στις ώρες και στην ένταση της εργασίας, έτσι ώστε να μην νιώσεις εξαντλημένος και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Πάρε τον χρόνο σου, κάνε εξοικονόμηση πόρων και σύντομα θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξαναμπείς στο «παιχνίδι» αξιοποιώντας όλα τα όπλα σου! Επίσης, εκμεταλλεύσου τον χρόνο για να διερευνήσεις εναλλακτικές και σχέδια που βρίσκονται στο μυαλό σου. Εν ολίγοις, είναι περίοδος που πρέπει να αποφύγεις την άμεση και καθαρή δράση και να περιοριστείς στην οργάνωση, ανασύνταξη και προετοιμασία των ενεργειών σου. Στον οικονομικό τομέα, είναι καλή εποχή για να κάνεις μια καλή επένδυση ή ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό σου, ως ανταμοιβή των κόπων σου.

 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, ο μήνας αυτός σε παρακινεί να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς. Ο τρόπος που θα το κάνεις έχει να κάνει με τον δικό σου χαρακτήρα και την προσωπική ικανοποίηση. Ό,τι και αν επιλέξεις, όμως, θα σε κάνει να εκτονωθείς και να διώξεις από πάνω σου την πίεση. Ο μήνας αυτός θα σε διδάξει ακόμη, ότι είναι σημαντικό να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου, χωρίς αυτό να σε φοβίζει ή να σε απογοητεύει. Θα μάθεις να ακούς την εσωτερική σου φωνή που θα σε καθοδηγεί προς την προσωπική σου βελτίωση. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποξενωθείς από τους φίλους σου, γιατί Δίδυμος χωρίς κοινωνική ζωή δεν νοείται! Στις αρχές του μήνα θα πρέπει να θέσεις υπό έλεγχο την δύσκολη επιρροή από το πλανητικό σκηνικό, που σε κάνει να χάνεις το κέφι και την ζωντάνια σου. Εξάλλου δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από μια τέτοια στάση και το ξέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας αυτός θα είναι πολύ καλός για να ασχοληθείς με ζητήματα καρδιάς. Η εικόνα σου προς τους άλλους θα είναι αρκετά θετική, καθώς τους δίνεις την αίσθηση του ευγενικού και χαρούμενου ατόμου. Με την αίσθηση αυτή μπορείς να προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να κάνεις νέες γνωριμίες. Είναι η ευνοϊκή θέση του Ερμή στο ζώδιο σου μέχρι τις 12 που δίνει πόντους στις προσπάθειές σου. Μίλα, φλέρταρε, κάνε αστεία και δώσε μια πιο διασκεδαστική χροιά στην αισθηματική σου ζωή. Ακόμη και αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, μπορείς να κάνεις το κλίμα πιο ανάλαφρο με τον δικό σου τρόπο! Παράλληλα, ο Άρης θα φροντίζει να σου δίνει το πάθος και την ορμητικότητα που χρειάζεσαι για να καταρρίψεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με την ευνοϊκή θέση του Ερμή μπορείς να δώσεις ώθηση στα σχέδια και στις σκέψεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μετατρέψεις μια καλή ιδέα σε πράξη. Οι ικανότητές σου θα είναι ακόμη πιο έντονες και σε γενικές γραμμές ο μήνας αυτός θα είναι πολύ καλός για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και κάθε εργασία που απαιτεί επικοινωνία και πειθώ. Ο μήνας ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με κόσμο, όπως εμπόρους, δημοσιογράφους κλπ. Οι οικονομικές συνέπειες θα είναι εμφανείς, καθώς ο τζίρος αναμένεται να αυξηθεί! Με την επιρροή του Άρη θα έχεις τον δυναμισμό που χρειάζεσαι για να δώσεις ώθηση σε ένα νέο εγχείρημα. Ο Δίας από τον Σκορπιό, σε βοηθάει να μελετήσεις και να διερευνήσεις εναλλακτικά επαγγελματικά ή επενδυτικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο μήνας αυτός αναμένεται ιδιαίτερα θετικός για εσένα από τις 21 και μετά που ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου. Έρχεται για να σε γεμίσει ενέργεια, ζωντάνια και δυναμισμό. Η διάθεση θα είναι εμφανώς καλύτερη, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και τα φώτα πέφτουν επάνω σου! Την περίοδο αυτή θα σου είναι πιο εύκολο να ολοκληρώνεις τις εργασίες σου, να σκέφτεσαι θετικά, να λειτουργείς ορθολογικά και γενικότερα να είσαι «κύριος Σωστός». Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 14, διατηρείς την εικόνα του τρυφερού, γλυκού προσώπου που όλοι θέλουν να έχουν δίπλα τους, πόσο μάλλον αν μιλάμε για επαφές συναισθηματικής φύσεως. Με τον Άρη στον Υδροχόο, θα νιώσεις μια ακατανίκητη ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Κινείσαι προς την κατεύθυνση που προσδοκείς εσύ ο ίδιος ή πρέπει να αλλάξεις διαδρομή;

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 14 η αισθηματική και οικογενειακή σου ζωή καταφέρνει να κλέψει το ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνεις μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου για να ικανοποιήσεις τον αγαπημένο σου ή την οικογένειά σου, περισσότερο από ποτέ. Η οικογενειακή ισορροπία είναι σίγουρα πρώτη στη λίστα των επιδιώξεών σου και δεν την διαπραγματεύεσαι για κανέναν λόγο. Το κλίμα στην σχέση διατηρεί μια αρμονία που ευχαριστεί και εσένα και το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ένας Καρκίνος χωρίς ταίρι, ο μήνας αυτός σε βοηθάει πολύ να κάνεις γνωριμίες και να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή. Συνυπολόγισε και τον Ερμή που εισέρχεται στο ζώδιό σου λίγο πριν τα μέσα του μήνα και σε βοηθάει να «λυθεί η γλώσσα σου»! Και μάλιστα να βρεις τα σωστά λόγια! Εξαιρετικά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με τον Ερμή να περνάει από τους Διδύμους στον Καρκίνο στις 12 του μήνα θα έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή και θα μπορέσεις να επιτύχεις πιο εύκολα τις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να προγραμματίσεις καλά τις κινήσεις σου και να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή ευχέρεια που θα σε διακατέχει. Με λίγη τύχη που σου χαρίζει ο Δίας, είναι πολύ πιθανό να έχεις ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε κάνουν να ευχαριστηθείς. Είναι καλή περίοδος το δεύτερο δεκαπενθήμερο για να κάνεις επαφές και συζητήσεις, να κλείσεις συμφωνίες, να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Η αυτοπεποίθηση θα είναι εμφανής και θα σε βοηθήσει να έχει τις επιτυχίες που ονειρεύεσαι. Με την ευνοϊκή αυτή θέση του Ερμή, τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα καταφέρεις να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες αγοραπωλησίας.

 

 

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ο κυβερνήτης σου, Ήλιος, θα βρίσκεται στους Διδύμους για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα, μια θέση πολύ βοηθητική για το δικό σου ζώδιο. Θα έχεις αρκετή ενέργεια, ζωτικότητα, υγιή στάση απέναντι στα πράγματα και αρκετή αυτοπεποίθηση, καθώς επίσης και την ικανότητα να παίρνεις γρήγορες και ακριβείς αποφάσεις. Με το πέρασμά του στον Καρκίνο, η δυναμική που σου χάριζε ο Ήλιος περιορίζεται και πλέον μπαίνεις σε νέες νοοτροπίες. Θα αρχίσεις να κάνεις μια πιο εσωτερική αναζήτηση και θα αναρωτηθείς αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, σε τομείς που φαίνονται προβληματικοί. Όσο ο Ερμής παραμένει στον Καρκίνο, η επαγγελματική σου ζωή εξελίσσεται δυναμικά με θετικά αποτελέσματα για τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα έχει πολύ βοηθητική θέση για εσένα κατά τη διάρκεια του μήνα. Με την είσοδό της στο ζώδιό σου, σού χαρίζει θετική ενέργεια κάνοντας την αισθηματική σου ζωή ιδανική. Αν την περίοδο αυτή έχεις προγραμματίσει έναν γάμο ή αρραβώνα, μια οποιαδήποτε δέσμευση δηλαδή, να είσαι σίγουρος ότι έχεις διαλέξει την καταλληλότερη στιγμή. Ο δεσμός αυτός θα κρατήσει για πάντα! Αν πάλι περπατάς πιο μοναχικά μονοπάτια, νιώθεις αρκετά απογοητευμένος και έχεις χάσει την ελπίδα σου ό,τι το άλλο σου μισό απλά δεν υπάρχει, τότε πρόσεξε τί σκέφτεσαι! Το σύμπαν θα σε διαψεύσει, δίνοντάς σου κίνητρο και ευκαιρίες για να ξαναμπείς δυναμικά το παιχνίδι του φλερτ, της σχέσης και γενικότερα της συντροφικότητας. Σε γενικές γραμμές, απόλαυσε αυτόν τον μήνα, όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση. Η ατμόσφαιρα θα είναι θερμή και εσύ μπορείς να ζωντανέψεις και πάλι μέσα σου ξεχασμένα συναισθήματα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις αρχές του μήνα, πρέπει να εκμεταλλευτείς το πρώτο δεκαπενθήμερο για να δώσεις ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Κάνε τις επαφές σου τώρα χωρίς άλλη αναβολή, κλείσε τις συμφωνίες και γενικότερα ασχολήσου με συνομιλίες και συναντήσεις μέσα από τις οποίες θέλεις να εδραιώσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα, με τον Δία να σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σου μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου, έχε κατά νου ότι μπορείς να επιτύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αυτής. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να αποφύγεις. Φρόντισε να μην χάσεις την ισορροπία μέσα σου, αποκτώντας αλαζονικές τάσεις που θα σε οδηγήσουν σε ολέθρια λάθη. Με πειθαρχία και ωριμότητα θα πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις που θα προκύψουν και ακόμη περισσότερα τον οικονομικό τομέα. Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα!

 

Παρθενος

Φίλε Παρθένε, η θέση του Ήλιου σε επηρεάζει πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου και αυτό σημαίνει ότι όσο μένει στους Διδύμους, θα νιώθεις αρκετά ανασφαλής και προβληματισμένος. Αυτή την περίοδο πρέπει να προσέξεις θέματα υγείας, για αυτό θυμήσου πόσο σημαντικό είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου και να μην το παρακάνεις με τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις. Από τις 21 και μετά που περνάει στον Καρκίνο, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για εσένα. Θα νιώσεις περισσότερη ζωντάνια και δυναμισμό. Η ισορροπία αποκαθίσταται σωματικά και πνευματικά, επιτυγχάνοντας μια αρμονική κατάσταση. Στα επαγγελματικά πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία σου το πρώτο δεκαπενθήμερο. Στα αισθηματικά απολαμβάνεις όμορφες στιγμές στο δεύτερο δεκαπενθήμερο.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 14, το σύμπαν σου χαρίζει τις θετικότερες επιρροές του. Μπορείς να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου, να απολαύσεις την κοινή ζωή μέσα σε έναν γάμο ή μια σχέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα προβλήματα λύνονται ως δια μαγείας, αλλά υπάρχει συνεννόηση, κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη που θα δώσει μια αίσθηση ανακούφισης και ηρεμίας και στους δυο. Με την Αφροδίτη να περνάει στους Λέοντες κατά το δεύτερο μισό του μήνα, θα χρειαστεί να καταβάλεις λίγη περισσότερη προσπάθεια για να ισορροπήσεις. Βέβαια, την περίοδο αυτή, μπορείς να διεκδικήσεις την αγάπη ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει με πάθος και δυναμισμό, κάνοντας τις αντιστάσεις του προσώπου αυτού να εκμηδενίζονται! Με τον Άρη να κινείται στον Υδροχόο, η καλύτερη συμβουλή είναι να πάψεις να χτυπάς σε τείχος και να καταναλώνεις την ενέργειά σου με έξυπνο τρόπο. Δεν χρειάζεται πάντα να μπαίνει σε κόντρα…

 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου ζωή δέχεται αντικρουόμενες συμπαντικές δυνάμεις που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις δικές σου τελικές επιλογές. Όσο ο Ερμής κινείται στους Διδύμους, η επικοινωνία σου παρεμποδίζεται και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις, λάθη και ψέματα. Για αυτό είναι καλό να είσαι πιο προσεκτικός και να δουλεύεις με σύνεση και λογική. Το καλό είναι ότι η περίοδος αυτή θα κρατήσει μέχρι λίγο πριν τα μέσα του μήνα. Μετά, τα πράγματα γίνονται καλύτερα και οι παρεξηγήσεις λύνονται. Από την άλλη, με την ευνοϊκή θέση του Δία από τον Σκορπιό, τα πράγματα κυλούν ομαλά και αρκετά εύκολα κάποιες φορές. Θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν στιγμές που χωρίς κόπο καταφέρνεις σπουδαία πράγματα. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα σου δώσουν ένα σταθερό ρυθμό που θα αποδειχθεί πολύ σημαντικός προς όφελος των οικονομικών σου.

 

Ζυγός

 

Φίλε Ζυγέ, με τον Ήλιο να βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για εσένα, θα καταφέρεις μέσα στον μήνα αυτόν, να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να γεμίσεις με ενέργεια προκειμένου να βελτιωθείς ως προσωπικότητα. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να επιτύχεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Η εύνοια αυτή θα διαρκέσει μέχρι και τις 21. Από τότε και μετά θα υπάρξουν διακυμάνσεις και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες περίπλοκες καταστάσεις. Με τον Ερμή στους Διδύμους, δέχεσαι μια ακόμη θετική επιρροή, που σου δίνει τη δύναμη να ασχοληθείς με τις υποθέσεις σου, να πάρεις τα ρίσκα σου, να δουλέψεις σκληρά και να γευθείς νέες εμπειρίες σε αισθηματικό επίπεδο. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, η ζωή συνεχίζει να σε διδάσκει, για αυτό φρόντισε να μάθεις από τις εμπειρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο δεν φαίνεται να δίνει τις καλύτερες επιρροές της επάνω σου. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τον ρόλο σου μέσα στην σχέση και να δεις με ρεαλισμό την στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου. Συμπεριφέρεσαι σωστά ή μήπως πρέπει να αλλάξεις κάποια συνήθειά σου; Επίσης, είναι καλή στιγμή για να ανοιχτείς και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Είναι καλό να τα μοιραστείς και να μην θεωρείς τα πάντα δεδομένα. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, ο μήνας αυτός είναι της αναζήτησης και της ανασυγκρότησης. Αν δεν μάθεις να περνάς καλά με τον εαυτό σου και να ισορροπείς μόνος θα δυσκολευτείς πολύ να μπεις σε μια σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με τον Ερμή στους Διδύμους, η επαγγελματική σου ζωή θα έχει την στήριξη των πλανητών. Μπορείς να απολαύσεις καρποφόρες συζητήσεις και να αξιοποιήσεις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα ανοιχθούν μπροστά σου. Η θετική επιρροή θα διαρκέσει μέχρι και τα μέσα του μήνα, σχεδόν, οπότε η μετάβαση του Ερμή στον Καρκίνο, δεν φαίνεται να συνεχίζει να σου χαρίζει ουσιαστική βοήθεια στις επιδιώξεις σου. Για αυτό ο,τιδήποτε είναι σημαντικό για εσένα και χρειάζεται επαφή, συζήτηση ή μετακίνηση, καλό είναι να το δρομολογήσεις για τα πρώτα μισά του μήνα. Από εκεί και πέρα θα είναι πιο εύκολο να γίνουν λάθη και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά θα είναι ευνοημένα μέχρι και τις 15 του μήνα και θα μπορέσεις να εισπράξεις ακόμη και χρήματα που σου χρωστούν. Αξιοποίησε την περίοδο για να ισορροπήσεις την οικονομική σου κατάσταση.

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος από τους Διδύμους, θα σε ενθαρρύνει να ρίξεις μια ματιά γύρω σου και να αναλογιστείς τί δεν πάει καλά. Ό,τι και αν είναι αυτό, η στιγμή αυτή είναι ιδανική για αλλαγές, αγαπητέ Σκορπιέ. Με το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο, τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους, αφού θα νιώσεις την εσωτερική αρμονία που θα είναι πηγή έμπνευσης για το καθετί που κάνεις. Από την άλλη ο Άρης στον Υδροχόο, σε γεμίζει επιθετικότητα και περίσσεια ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργεια αυτή σε δημιουργικές ενασχολήσεις και όχι σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και διαμάχες. Με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του από το ζώδιό σου, θα συνεχίσεις να έχεις μοναδικές ευκαιρίες που αξίζει να αρπάξεις για να δεις τα όνειρά σου να υλοποιούνται. Άλλωστε, μια φορά στα δώδεκα χρόνια δέχεσαι την επιρροή αυτή από τον συγκεκριμένο πλανήτη. Επίσης, γεύεσαι την αναγνώριση και οι ανώτεροί σου εργασιακά, στέκονται με πολύ θετική ματιά απέναντί σου. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα βρίσκεται σε μια πολύ βοηθητική θέση για εσένα. Η περίοδος θα είναι κατάλληλη για να ζήσεις με αγάπη, κατανόηση και πλούσιο συναίσθημα. Είναι καλή στιγμή για να επισημοποιήσεις μια σχέση, να περάσεις χρόνο με τον σύντροφο και την οικογένειά σου και να απολαύσεις την αισθηματική σου ζωή καταφέρνοντας να βλέπεις τα πράγματα από την όμορφη και αισιόδοξη πλευρά τους. Άφησε στην άκρη τις γκρίνιες και μην αναλωθείς σε πεζά και ανούσια πράγματα της καθημερινότητας. Εξάλλου, θα καταφέρνεις να βλέπεις την ομορφιά σε απλά πράγματα… όπως ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά ή ένα χάδι…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά ο Ερμής από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις αν πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καριέρα σου, ειδικά στην περίπτωση που οι εξελίξεις είναι διαφορετικές από τις προσδοκίες. Με το πέρασμά τους στον Καρκίνο, θα αναπτύξεις καλύτερη επικοινωνία και στις συζητήσεις θα καταφέρνεις όχι μόνο να γίνεσαι σαφής και κατανοητός, αλλά και να περνάς τα μηνύματα σου με ευνοϊκά για εσένα αποτελέσματα. Με τον Κρόνο να κινείται στον Αιγόκερω, καταφέρνεις να γίνεσαι πιο αποδοτικός στη δουλειά σου. Αξιοποίησε την επιρροή αυτή για να φτάσεις στους στόχους σου. Παρά τις πολλές ώρες εργασίας, θα μπορέσεις να λάβεις την ικανοποίηση σε κάθε επίπεδο. Με τον Δία στο ζώδιό σου τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά! Βέβαια, δεν χρειάζονται υπερβολές, γιατί αυτές είναι που χαλούν την ισορροπία!

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, με τον Ήλιο να παραμένει στους Διδύμους μέχρι και τις 21 του μήνα, θα πρέπει να κινηθείς με περισσότερη υπομονή και επιμονή για να ξεπεράσεις τα απρόοπτα. Επίσης, είναι μια περίοδος που θα σε κάνει να σταθείς με κριτική απέναντι στα μέχρι τώρα πεπραγμένα. Αν έχεις δουλέψει σωστά και εποικοδομητικά μέχρι τώρα, δεν θα έχεις δυσκολία να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Αν πάλι φάνηκες ελαστικός με τον εαυτό σου στο παρελθόν, τώρα καλείσαι να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά. Μετά τις 21 τα πράγματα θα είναι αισθητά καλύτερα, πράγμα που θα σου δώσει ανάσες. Παράλληλα, ο Άρης από τον Υδροχόο, θα δίνει δυναμισμό στην δράση σου και θα στέκεται υποστηρικτικά σε κάθε σου ενέργεια. Η οικογενειακή ζωή θα είναι αρκετά διασκεδαστική και ανάλαφρη. Η θέλησή σου θα είναι ισχυρή, ενώ τα επαγγελματικά σου σχέδια είναι πολύ πιθανό ότι θα κινηθούν γύρω από πλάνα για μια νέα επιχειρηματική δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά καλός για την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει σιγά σιγά να νιώσεις την θετική της επίδραση. Τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα μετά τις 13 που θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ τρυφερή, θερμή και σταθερή όσον αφορά στην σχέση σου. Μπορείς να κάνεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου πραγματικά μοναδικό και να δώσεις μια ευκαιρία και στους δυο να θυμηθείτε τί σας έφερε κοντά. Κάποιες φορές τα πράγματα κυλούν τόσο ευχάριστα και απλά, χωρίς πίεση και ζόρι. Οπότε απόλαυσε την περίοδο αυτή και μην ψάχνεις να βρεις λόγο για γκρίνια. Αν πάλι δεν είσαι ένα από αυτούς που βρίσκονται ήδη σε σχέση, την περίοδο αυτή μπορείς να έχεις ελπίδες ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Μπορείς να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γνωρίζοντας ότι τα άστρα είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά καλό είναι να είσαι λίγο προσεκτικός μέχρι λίγο πριν τα μέσα του μήνα, για το διάστημα δηλαδή που ο Ερμής κινείται στους Διδύμους. Η θέση αυτή φέρνει παρανοήσεις και λάθη στην επαγγελματική σου ζωή, οπότε πρέπει να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά! Την περίοδο αυτή απόφυγε διαπραγματεύσεις και προγραμματισμούς, γιατί ο νους δεν σε βοηθάει να σκεφτείς ή να εκφραστείς αποτελεσματικά. Μετά τις 12 όμως, τα πράγματα αλλάζουν εντελώς. Με τον Ερμή να περνάει στον Καρκίνο, η επικοινωνία σου αποκτάει πραότητα και ισορροπία. Τώρα είσαι πιο υπομονετικός και δεν δείχνεις βιασύνη στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Επίσης, είναι μια περίοδος που τα οικονομικά σου βελτιώνονται και μάλιστα είναι καλή στιγμή για να αγοράσεις ή να πουλήσεις έχοντας εσύ το πλεονέκτημα.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, τον μήνα αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσεις την κρυμμένη σου δύναμη και τις αντοχές σου. Είναι περίοδος που πρέπει να αναλογιστείς τί δεν πάει καλά στη ζωή σου και τον τρόπο που θα καταφέρεις να αλλάξεις τα δεδομένα σε αυτήν. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει σε αυτό, ειδικά κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου. Από εκεί και πέρα, αναμένονται κάποιες δυσκολίες που θα φέρουν στην επιφάνεια προβληματικές καταστάσεις. Η επίλυσή τους δεν χωράει άλλη αναμονή. Στην εργασία ή κατά τις κοινωνικές σου συναναστροφές θα εκφράζονται έντονες διαφωνίες που καλό είναι να τις ελέγχεις εσύ. Μην αφήσεις την τύχη σου στα χέρια άλλων. Στα επαγγελματικά είναι ένας μήνας που θα σκεφτείς έντονα το ενδεχόμενο των αλλαγών. Στα αισθηματικά, το πρώτο δεκαπενθήμερο δεν θα είναι βοηθητικό, μιας και η τάση σου για σπατάλη θα φέρει γκρίνιες στην σχέση σου. Προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η διάθεσή σου είναι λίγο πεσμένη στα αισθηματικά, ειδικά μέχρι τις 13 που η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο. Για εσένα η θέση αυτή σε κάνει σπάταλο, φλύαρο και ανοργάνωτο. Οπότε μια τέτοια στάση φέρνει αναστάτωση μέσα στην σχέση σου, κάνοντας την αγάπη και το συναίσθημα να παραγκωνίζεται. Τώρα πιο πρακτικά ζητήματα θα απασχολήσουν εσένα και τον σύντροφό σου. Καλό είναι να επιδιώξεις την ισορροπία και την αποστασιοποίηση ενίοτε, για να καταφέρεις να διατηρήσεις ένα αρμονικό κλίμα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος την περίοδο αυτή, μπορείς να επιδιώξεις την αλλαγή από τις 13 και μετά που η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα. Από εκεί θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο γοητευτικός, τρυφερός και ικανός να εκφράσεις το χιούμορ σου για να καταφέρεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον ή ήδη σε γοητεύει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Παρά τις δυσκολίες που σου φέρνει ο Κρόνος από το ζώδιό σου, τον μήνα αυτό θα καταφέρεις να κάνεις θετικά βήματα στα επαγγελματικά σου. Ο Δίας στον Σκορπιό, σου δίνει ενθουσιασμό και μια επίμονη τάση για πρόοδο. Χρησιμοποίησε τις ικανότητές σου στο μέγιστό βαθμό και με τον αποδοτικότερο τρόπο και να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά από εδώ και μπρος. Με τον Ερμή στους Διδύμου, λαμβάνεις ενθάρρυνση για να προσπαθήσεις και τελικά να πραγματοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές αλλαγές στην περίπτωση που τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελες. Μείνε προσηλωμένος και προσεκτικός στη δουλειά σου και θα έχεις πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, φρόντισε να είσαι προσεκτικός μέχρι τις 13, γιατί έχεις αυξημένη τάση για σπατάλη και αναίτια έξοδα. Έχεις κάνει πολύ κόπο για να φτάσεις ως εδώ. Μην τα γκρεμίσεις με λίγη απροσεξία!

Υδροχόος

 

Φίλε Υδροχόε, τον μήνα αυτό το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο που σε βοηθάει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου προκύψουν. Η ενεργητικότητά σου θα είναι έντονη και απαραίτητη την κάθε ημέρα προκειμένου να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Έχοντας λοιπόν, κέφι, καθαρή σκέψη και ισορροπημένες σχέσεις με τους γύρω σου τα πράγματα θα κυλήσουν ανέλπιστα καλά. Οι επιλογές και οι πράξεις σου θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να κοπιάσεις ιδιαιτέρως. Μετά τα μέσα του μήνα μπαίνει σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη ζωή σου. Ό,τι χρειάζεσαι κράτα το και ό,τι είναι περιττό βρες τη δύναμη να το διώξεις από τη ζωή σου.  Ο Ερμής θα κινηθεί σε ευνοϊκές, για εσένα, θέσεις, οπότε μπορείς να ελπίζεις σε καλά νέα και μια πολύ καλή επικοινωνία σε διάφορα επίπεδα και σε όλους τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα επηρεάσει καθοριστικά την αισθηματική σου ζωή. Σου ασκεί έντονες πιέσεις για να κάνεις τις δέουσες αλλαγές μέσα στην σχέση σου. Μόνο έτσι θα γίνουν τα πράγματα πιο ομαλά. Οι αλλαγές είναι και απαραίτητες καμιά φορά, καθώς οι χάρτες της ζωής μας αλλάζουν διαρκώς, οπότε και εμείς οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε. Εκείνες οι μικρές και ενοχλητικές διαφορές πρέπει πλέον να επιλυθούν μια και καλή, έτσι ώστε να αφήσεις την σχέση σου να κάνει τα επόμενα, εξελικτικά βήματά της. Μετά τις 13 που η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, χρειάζεσαι περισσότερη υπομονή και διαλλακτικότητα. Η θέση αυτή δεν σε βοηθάει, για αυτό πρέπει να δείξεις σύνεση και ωριμότητα, είτε αυτό έχει να κάνει με την στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου, είτε στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την μοναξιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά τον Ιούνιο αν σκεφτείς ότι ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου και ο Δίας από τον Σκορπιό στέλνει την καλή του ενέργεια. Η ενέργειά σου θα είναι αστείρευτη και θα καταφέρεις να κάνεις πράγματα με μεγαλύτερη ευκολία από ό,τι μέχρι τώρα. Φρόντισε μόνο να μην σε παρασύρει ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός. Συντόνισε με λογική τις ενέργειές σου. Παράλληλα, θα πρέπει να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα σου χαρίσει ο Δίας. Θα έχεις την χαρά να καταφέρεις σπουδαία πράγματα που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και περισσότερο δυναμισμό να συνεχίσεις την ανοδική πορεία. Στα οικονομικά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και όλα αυτά χάρη στις δικές σου ενέργειες.

 

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, τον μήνα αυτό θα πρέπει να δείξεις προσοχή στην επικοινωνία σου καθώς ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους για το πρώτο δεκαπενθήμερο. Αυτό σημαίνει ότι στα επαγγελματικά θα πρέπει να εκφράζεσαι έχοντας σκεφτεί καλά αυτό που θέλεις να πεις και να μην παρασύρεσαι από το πάθος σου. Επίσης, θα είναι απόλυτα λογικό να νιώσεις την όποια ανασφάλεια, καθώς το μυαλό θα παίζει τα δικά του παιχνίδια. Μείνε συγκεντρωμένος όσο καλύτερα μπορείς. Μετά τις 21, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, μια θέση άκρως ευνοϊκή για εσένα. Από εκεί σε θέτει σε επαγρύπνηση και σου δίνει ενέργεια ζωτικής σημασίας για να την αξιοποιήσεις με τον τρόπο που αρμόζει καλύτερα στις υποχρεώσεις σου. Θα νιώθεις πολύ πιο άνετα με την λήψη αποφάσεων και θα νιώσεις επίσης, εμπιστοσύνη στην κρίση σου πράγμα που λίγο πριν αμφισβητούσες

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας ξεκινάει με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο, οπότε αξιοποίησε την περίοδο αυτή για να απολαύσεις όμορφες, τρυφερές και ζεστές στιγμές στα αισθηματικά σου. Η σχέση σου θα είναι πιο ομαλή, το κλίμα πιο ευχάριστο και η σιγουριά που θα νιώθεις θα είναι ικανή να σε απαλλάξει από κάθε είδους σκέψεις αμφιβολίας. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα, τα προβλήματα της σχέσης θα βγουν στην επιφάνεια και είναι καλή στιγμή να τα επιλύσεις οριστικά με τον δικό σου τρόπο, ξέρεις τον …διακριτικό! Εσύ που είσαι μόνος, αξιοποίησε το καλό κλίμα του πρώτου δεκαπενθημέρου και άφησε την γοητεία που σου χαρίζουν οι πλανήτες να φέρει κοντά σου μια ξεχωριστή ύπαρξη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα έχεις μια σημαντική βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα από τον Άρη. Κινούμενος στον Υδροχόο σου δίνει αστείρευτη ενέργεια να πράξεις το καθετί και έτσι να νιώσεις πλήρη ικανοποίηση. Ακόμη ο Δίας από τον Σκορπιό, σε βοηθάει να εργαστείς σκληρά και με πείσμα για χάρη της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί και μόνο να τα βάλεις στο μυαλό σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Οι αλλαγές που επιθυμείς πρέπει να δρομολογηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Τα οικονομικά σου θα είναι σε ανοδική πορεία κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου, ενώ η τύχη θα σε ευνοεί στον τομέα αυτό. Κινήσου αντίστοιχα!